fredka84
Fanka BB :)
No i teraz kochana to sobie już nie pogadamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i teraz kochana to sobie już nie pogadamy
No i teraz kochana to sobie już nie pogadamy![]()
Jad najlepszy!!!!Dziewczynki, wysyłam Wam troche słoneczka i jadu z nad morza [emoji23]Zobacz załącznik 1128650
Na cycki zawsze tak kopalamteraz też z brzuchem probowalam, ale nie mogę na plasko bo boli. Także jak orka się pokladam. Maz mnie przywiozl nad morze ale na 2h... bo on nie lubi. Chyba, ze przyjezdzamy na rowery..Już siedzi z zegarkiem w ręku.. Także zaraz mój czas minie [emoji849][emoji849][emoji849]
Jeszcze troche i tez tam będęDziewczynki, wysyłam Wam troche słoneczka i jadu z nad morza [emoji23]Zobacz załącznik 1128650
Ale czad!!! Wszystko zaczyna się układaćDziewczynki wlasnie dostalam wiadomość ze od dzis nasza Gameta Gdynia akceptuje zalecenia immunologa. Czyli bardzo dobra wiadomość dla mnie![]()
Lać tylko i patrzeć czy równo puchnie!!Daj proszę linka bo szukam ale pierdoly mi wychodzą, dzieki![]()
Haha w Plocku juz sie dział jeden kryminalny serial, teraz bedzie drugiCzekam na relację z niecierpliwością. To zaczyna być bardzo ciekawe prawie jak serial brazylijski pod tytułem Sprawca wielu ciąż. [emoji3][emoji3][emoji3]