Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja mam takie na rolce, cienkie prostokątne. Da radęJa ostatnio miałam z Biedry ale takie okrągłe, jest bardzo dobre, lepsze niż takie prostokątne. Te prostokątne to mega cienkie jest a ogragle trochę grubsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam takie na rolce, cienkie prostokątne. Da radęJa ostatnio miałam z Biedry ale takie okrągłe, jest bardzo dobre, lepsze niż takie prostokątne. Te prostokątne to mega cienkie jest a ogragle trochę grubsze
Jakoś lubię odcienie czerwonego/ciemno różowego/fukcji itp na paznokciach u nóg
O kurde, no to supermocne kciuki!!!!
Obym Cie juz w klinice za 2 miechy nie spotkala
Rozumiem ze wczesniej mialas inna klinike
Przyczyne macie zdiagnozowana?
Cos nowego Wam zalecil czego wczesniej nie mialas?
I czy immunologie bierze pod uwage i zalecenia immunologa?
Zawsze jestescie we dwoje na wizycie??
Mocne mocne kciuki!!
A ja znowu lubie jak sa takie opalone fest i na to taki szklany mleczny kolorJakoś lubię odcienie czerwonego/ciemno różowego/fukcji itp na paznokciach u nóg![]()
48 kgHehe niestety zostało jakieś 5 kg w zapasie. Przecież nie będę się teraz odchudzać. Syna karmiłam 2.5 roku, na koniec ważyłam 48 kg. Teraz czekam bo nie chce mi się biegać z mlecznymi cycami, tym razem mam jakieś wrażliwe te cycki i zastój zaraz mnie dopada. Takie tam usprawiedliwienie![]()
Wyslalam Łukaszowi zdjecie a siedzi 3 metry ode mnieMoże.jest zmęczony , z lotu wraca do swojego właściciela. Daj mu pić, jeśli masz trochę ziaren ( może być nawet ryż).