bazylia128
Fanka BB :)
A JAAKKKKZgadzam sie! U nas w salonie babki często przynoszą takie foty. Ale my przed szkoleniemA tu proszę. Wrodzony dar!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A JAAKKKKZgadzam sie! U nas w salonie babki często przynoszą takie foty. Ale my przed szkoleniemA tu proszę. Wrodzony dar!
Hehehe my z mezem zamieszkalismy po 2och tygodniach znajomosci wiec nawet nie randkowalismy-byla 1 randka i juz.Wiec w sumie nie mielismy sie kiedy soba chwalicA ja jestem gola i wesolaJak mnie przeprowadzil do siebie z Katowic to sie tym nie interesowalam tylko chodzilam z nim za reke po miescie co chwile w nowych sukienkach jak stroz w Boze Cialo
Chyba mam kolejny powod zeby mu nagadac
![]()
Zaradni jestescie - serio... Quwa ile to trzeba przejsc i tk jak pisalas zajsc w ciaze a potem NIE DAJ BOZE jakies komplikacje i dopiero sa schody ;( Trzymaj sie malenka ❤ Swiecisz przykladem !Tak, 14. I tak pewnie do końca.
Dzieckiem zajmuje się mąż. Wszystko on robi.
W sumie to nam wirus z nieba spadł bo wszyscy jesteśmy razem w domu.
Najlpesze jest to ze caly czas spimy w jednym lozkuJa już widzę oczami wyobraźni ten seks na zgodę ☄☄☄![]()
Nie rozumiem takiej przyjemnosciFufufufu..Kiedys jk bylam mala obgryzalam u rąk
No co ty piszeszHehehe my z mezem zamieszkalismy po 2och tygodniach znajomosci wiec nawet nie randkowalismy-byla 1 randka i juz.Wiec w sumie nie mielismy sie kiedy soba chwalic![]()
My w realu też spędzilsmy razem 2 tygodnie w sumie przed zamieszkaniem razem [emoji6] Znaliśmy się w sumie półtora roku, ale tylko wirtualnie [emoji16]Hehehe my z mezem zamieszkalismy po 2och tygodniach znajomosci wiec nawet nie randkowalismy-byla 1 randka i juz.Wiec w sumie nie mielismy sie kiedy soba chwalic[emoji6]
A to nie bylo tak ze razem pracowaliscie?My w realu też spędzilsmy razem 2 tygodnie w sumie przed zamieszkaniem razem [emoji6] Znaliśmy się w sumie półtora roku, ale tylko wirtualnie [emoji16]
:*A mi taka następna zakwitła, ładna co nie?
Zobacz załącznik 1130102
Bo to od ciebie szlohehehhehe u mnie tez grzmi ipada - mamy bloziutko do siebie![]()