reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super ze dobrze się już czujesz! Powiedz mi proszę, czy po transferze robisz zabiegi z użyciem prądu? Kawitacja, mezo?
Nie :) ja robie tylko i wyłącznie rzęsy i brwi (henna). Pomiędzy klientkami mam pół godziny przerwy. Wyselekcjonowalam je sobie i zmieniłam grafik już na początku procedury, bo wcześniej pracowałam po 10-12h ;D teraz 6-8

Przesądzone 😟 Kochana trzymam kciuki za Ciebie, nic mi tak nie poprawia nastroju jak pozytywne wieści z forum ✊✊✊
Dziekuje! Ja tutaj też zawsze przeżywam te transfery, bety, badania. Każda dobra informacja pozytywnie napędza do działania. Ja za Ciebie też bede trzymać kciuki! Oby druga polowa roku była łaskawsza. U mnie w otoczeniu bardzo duzo ciąż i porodów :) wiec to chyba jednak bedzie rok cudów. Mam nadzieje, że dla nas wszystkich ❤

Mam właśnie taką cichą nadzieję, że beta to dobry znak, najbardziej bałam się tego, że coś ze mną nie tak i z jakiegoś powodu nigdy w życiu nie zobaczę pozytywnego testu. U nas na pewno czynnik męski, mimo, że stymulacja przeprowadzona wzorowo i są ładne blastki, to zakładam, że nie wszystkie mogą dać zdrową ciążę
Zobaczysz jeszcze pozytywny test! Dobrze ze teraz coś zaskoczyło. Pamietam jak mi pisałaś po nieudanym transferze, ze jesteśmy w takiej samej sytuacji, bo u nas tez czynnik męski, wymaga to wysiłku i wielu wyrzeczeń, ale w końcu uda nam się wszystkim 😘 ✊🏻✊🏻✊🏻

Necia, ale Ty tam masz zielono, czad😍. I fajna ta siatka na balkonie, o koteczku nie wspomnę😍. Jak ja lubię takie dni kiedy nic nie muszę, zazdrooo😘
Mówiłam że zadupie 😊takie mamy drzewa za oknem, działka należy do jakiegoś instytutu badawczego, więc raczej tak szybko bloku tu chyba nie postawią😉
a kot to Rudolf😊czyli ten duży i leniwy 😉
Wczoraj nam przez oczko w siatce wpadł maly wróbelek i ledwo uszedł z życiem 😊Karmel do wieczora potem siedział na balkonie i czekał aż mu kolacja wróci, ale nic z tego😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry