Oj bidulko mojaDziękuje Wam dziewczyny za słowa otuchy...Jeszcze jak na ironię losu w nocy po 8 miesiącach dostałam okres ... już sama nie wiem czy się śmiać czy płakać .. taki lajf ... całuje Was wszystkie i trzymam kciuki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj bidulko mojaDziękuje Wam dziewczyny za słowa otuchy...Jeszcze jak na ironię losu w nocy po 8 miesiącach dostałam okres ... już sama nie wiem czy się śmiać czy płakać .. taki lajf ... całuje Was wszystkie i trzymam kciuki
![]()
Adrian do was przyjeżdżaJa juz dzisiaj od 6 jestem w pracybo moj pojechal do Wawy ale to akurat dobrze bo jak sie ze wszystkim wyrobie to mam dlugi weekend i w piatek nie musze isc do pracy
Chociaz w mojej sytuacji nie wiem czy nie wolalabym do pracy chodzic niz siedziec w domu
Dzisiaj odwiedza nas w Wieluniu Andrzej Duda - zwia go Prezydentem Polski -hmmm znacie takiego???
@fredka84 masz juz owulacje - bo ja chyba tak
![]()
Ja akurat byłam. Ale pani dr powiedziała że nie ma to znaczenia [emoji106]Hej,
Badanie progesteronu przed transferem trzeba robić na czczo?
Szkoda mi jajekAdrian do was przyjeżdża. Naszykowalas dużo jajek i kamieni
Owulacji nie mam ale mam za to parcha jakiegoś. I go od kilku dni leczę
A sprawdzasz testami czy sama po sobie wiesz?
Ja akurat byłam. Ale pani dr powiedziała że nie ma to znaczenia [emoji106]
Szkoda jajek [emoji12][emoji12]Adrian do was przyjeżdża [emoji33]. Naszykowalas dużo jajek i kamieni [emoji12]
Owulacji nie mam ale mam za to parcha jakiegoś [emoji49]. I go od kilku dni leczę
A sprawdzasz testami czy sama po sobie wiesz?
W sumie to i kamienia szkoda, lepiej sobie skalniaczek pierdyknąć...Szkoda jajek [emoji12][emoji12]
Kamieniem go [emoji23][emoji12][emoji23]