• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochanie ty masz chyba termomixa ja mam ten TM6 ale nie ukrywam ze czasami na szybciora cos zrobie - albo nie zrobie wcale :o 😘 😂 i taki sobie stoi i teraz sobie obiecalam ze bede dzialac ;) Ja dzisiaj mam obiecany obiadek u rodzicow ;) A robilas ta kawe na zimno po poreansku ? @Aaaanna ty to tez chyba masz???
Ja mam kochanie TM5.
Tak robilam mi bardzo smakowala mojemy mezowi mniej bo ja bez cukru a on lubi na słodko kawe. TM6 to juz Mercedes w kuchni super😁
Milego obiadku z rodzicami😘😘😘

Hej kochana. Dzisiaj jakis fit obiad na szybko. Warzywka na parze, jakaś kasza lub ryż basmati do tego i jakis dobry sosik. Bez mięsa- bo potem pójdę do rodziców A tam na dziś golębie;)
Ale będzie też nie fit, bo mam ochotę na ciasto pleśniaka;) i jak tylko zaraz zechce mi się podnieść 4 litery z kanapy to za ciasto się wezmę ;)
Golabki😜😜😜ale bym zjadła 😁
Powiem szczerze ze nigdy nie jadlam tego ciasta. Wrzuć fotkę jak zrobisz 😜

Kurde, wczoraj mnie trochę ścięło 😱. Wypiłam 3 drinki, miałam wypić 2 ale jednego strzeliłam za biedną @Pójdźka 😘. No i mnie siekło, jacyś znajomi przyszli (niezapowiedziani😱) i wbili się nam na ognisko. Siedzieliśmy do północy i było fajnie. @Netiaskitchen znowu zabłysłam Twoimi kiełbaskami 😘.
Trochę mi w brzuchu jeździ i głową pobolewa 🙄. Ale już skrzydełka rozmrożone i będzie mały grill wieczorem, bez alko bo nie ruszam nic
U mnie caly czas deszcz wiec nici z grilla 😭moze w niedziele pojawi sie sloneczko to cos pomyslimy. Moj mezulek caly weekend wolne wiec pewnie zrobimy sobie jakis resecik😂

Link do: Pleśniak | Moje Wypieki
Tak powinno wyglądać;)

Moje jeszcze gorące stygnie w piekarniku. Potem cykne fotkę. Dałam maliny i jabłka przesmażone i o ciemnej warstwie zapomniałam [emoji2357][emoji2356] wywalilam ja na wierzch bo przypomniało mi się,że włożyłam do zamrazalki jak już wylalam beze ;)
Az mi slinka cieknie na to ciacho 😜😜😜

Link do: Pleśniak | Moje Wypieki
Tak powinno wyglądać;)

Moje jeszcze gorące stygnie w piekarniku. Potem cykne fotkę. Dałam maliny i jabłka przesmażone i o ciemnej warstwie zapomniałam [emoji2357][emoji2356] wywalilam ja na wierzch bo przypomniało mi się,że włożyłam do zamrazalki jak już wylalam beze ;)
Chodzi za mną od tygodni I nie mogę się zebrać, żeby upiec. Mam slinotok [emoji16]

Z synem kawę piję, ale minę zaj.ebał😂 1591874033928384229737.jpg

Jajecznicę 😂 nie chce mi się nic gotować 😂 będę się właśnie ogarniać do lekarza, grzeje wosk co by tam nic nie utrudniało 😂 i może jeszcze skocze do fryzjera przed lekarzem jak mnie przyjmą, zrobić odrost i troszkę ściąć końcówki 😉
Kuzwa jak ja wam zazdroszczę ja tez chce iść do fryzjera 😭😭😭
No to masz fajną nutkę na ten resecik;)
Właśnie słucham 🥰zajebiste to...❤❤❤

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry