reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mieszkam na trasie Wroclaw - Warszawa - serdecznie zapraszamy - jak sie nie boicie psow ;) Bardzo bym Cie chciala poznac ;)
Wierz mi chetnie bym przyjechala na kawke i na zapoznanie -bo tez chetnie Cie poznam na "zywca"Ale moj maz to dzik 🐗 wiec chyba nic z tego nie bedzie😪Od razu mu zakomunikowalam ze przeciez to po drodze i na zapoznaniowa kaweke ale on ze do obcych ludzi!!??🤦‍♀️🤷‍♀️

Musi być dobrze ! [emoji1364][emoji3590]

U ciebie tez jest chyba czynnik męski prawda ? Powiedz mi czy Twój mąż brał jakieś suplementy na poprawę nasienia? Dało to coś czy nic ?
Brał Fertilman plus przez 3 MSC.
Ale to było tak. Zrobił pierwsze badania w sierpniu było 0.28mln. powtórzył miesiąc później było 2mln morfologia 3% prawidłowych.
W dniu punkcji teoretycznie po 3 miesiącach zażywania miał 1.6 mln jeśli dobrze pamiętam. Więc chyba za wiele nie dało. Ale na pewno nie zaszkodzilo!
No i rzucil faje i mocny alkohol a piwko też ograniczył do okazji.
Genetyka wyszła mu ok. Ale on miał za szczeniaka uraz i miał wodniaka na jadrze. Miał USG teraz i podobno zabieg dobrze został wykonany.
Więc nie mamy w jego przypadku jasno stwierdzonej przyczyny [emoji29]

reklama
Brał Fertilman plus przez 3 MSC.
Ale to było tak. Zrobił pierwsze badania w sierpniu było 0.28mln. powtórzył miesiąc później było 2mln morfologia 3% prawidłowych.
W dniu punkcji teoretycznie po 3 miesiącach zażywania miał 1.6 mln jeśli dobrze pamiętam. Więc chyba za wiele nie dało. Ale na pewno nie zaszkodzilo!
No i rzucil faje i mocny alkohol a piwko też ograniczył do okazji.
Genetyka wyszła mu ok. Ale on miał za szczeniaka uraz i miał wodniaka na jadrze. Miał USG teraz i podobno zabieg dobrze został wykonany.
Więc nie mamy w jego przypadku jasno stwierdzonej przyczyny [emoji29]
U nas była morfologia na poziomie 1%, brał Profertil przez ponad rok czasu, morfologia skoczyła do 4%, przy oddawaniu nasienia tez powiedzieli ze parametry dobre, ale nie wiem jakie bo mnie wtedy nie było, a gdzie on by się o coś zapytał..
Także w sumie ja tez nie wiem jakie były wszystko się okaże w najbliższych dniach bo zapłodnienie jest ustawione na sobotę i zobaczymy co z tego będzie.
A robiliście może tego PGS zarodka ? Ja nie wiedziałam ze na to się czeka miesiąc :(
Tyle czasu czekałam na transfer to już dawno bym to miała zrobione, a teraz musieliśmy zdecydować i jak jakieś zarodki dotrwają to będziemy robić transfer bez tego PGS bo już nie chciałam czekać kolejny miesiąc ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry