bazylia128
Fanka BB :)
Ty to juz sobie mozesz kolory bracMiałam zrobić podobnie, ale uznałam, że skoro lubię różne kolory, a nie tylko białe, to wzięłam mix
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to juz sobie mozesz kolory bracMiałam zrobić podobnie, ale uznałam, że skoro lubię różne kolory, a nie tylko białe, to wzięłam mix
Daj mu relaniumTyle ze ja w przeciwieństwie do @fredka84 czekam na okres, to powiedziałam żeby już poszedł spać, a ja zaraz przyjdęmyślałam ze usnie, a ten teraz mnie wola kurna
![]()
Niet, trzymam dla siebieDaj mu relaniumNecia ma zapasy
Ja jak sobie ostatnio po awanturze zapodalam to pisalam ze nic nie czuje a sie dobidzic do pracy nie moglam
![]()
Taaa, moje zapasy poszły w dobre ręce, ale ja mam inne wspomagacze snu. Zmęczenie materiału na przykładDaj mu relaniumNecia ma zapasy
Ja jak sobie ostatnio po awanturze zapodalam to pisalam ze nic nie czuje a sie dobidzic do pracy nie moglam
![]()
Oj ty to dopiero wariatka - kochanie trzymam kciuki za ciebie MOOOOCCCCNNNOOOONiet, trzymam dla siebiena czarna godzinę, już wole się puścić dzisiaj za relanium
![]()
Jak ja kocham zasypiac - tez tak macie? Normalnie moment przykladam glowe do poduszki i najpierw jakies pierdoly w glowie mi sie przedstawiaja i w tej samej pozycji jakiej zasnelam zaraz sie budzeTaaa, moje zapasy poszły w dobre ręce, ale ja mam inne wspomagacze snu. Zmęczenie materiału na przykład![]()
A żebyś wiedziała, ***** czapki mniejsze noszę niż miseczka teraz, a tak poważnie to chodzę bez stanika cały czas bo sklepy u nas pozamykane, a wszystkie staniki za małe@Alicja90 wlasnie sobie pomyslalam ze jak ty w ciazy z dwoma bejbiczkami to dopiero masz- bedziesz - miec balony - normalnie tylko dwa berety i gumka cie ratuja![]()
Ja przykładam głowę do poduszki i od razu usypiamJak ja kocham zasypiac - tez tak macie? Normalnie moment przykladam glowe do poduszki i najpierw jakies pierdoly w glowie mi sie przedstawiaja i w tej samej pozycji jakiej zasnelam zaraz sie budze![]()
Współczuję, bo ja bez stanika to tylko w nocy, w dzień w pionie to nie dałabym rady chyba...A żebyś wiedziała, ***** czapki mniejsze noszę niż miseczka teraz, a tak poważnie to chodzę bez stanika cały czas bo sklepy u nas pozamykane, a wszystkie staniki za małe
To moze zrobimy akcje ajk szycie maseczeke - Necia Ci uszyje biustonochaA żebyś wiedziała, ***** czapki mniejsze noszę niż miseczka teraz, a tak poważnie to chodzę bez stanika cały czas bo sklepy u nas pozamykane, a wszystkie staniki za małe