reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tyle ze ja w przeciwieństwie do @fredka84 czekam na okres, to powiedziałam żeby już poszedł spać, a ja zaraz przyjdę 😂myślałam ze usnie, a ten teraz mnie wola kurna 🤦🏻‍♀️
Daj mu relanium ;) Necia ma zapasy ;) Ja jak sobie ostatnio po awanturze zapodalam to pisalam ze nic nie czuje a sie dobidzic do pracy nie moglam ;)

Taaa, moje zapasy poszły w dobre ręce, ale ja mam inne wspomagacze snu. Zmęczenie materiału na przykład 😂
Jak ja kocham zasypiac - tez tak macie? Normalnie moment przykladam glowe do poduszki i najpierw jakies pierdoly w glowie mi sie przedstawiaja i w tej samej pozycji jakiej zasnelam zaraz sie budze ;)

@Alicja90 wlasnie sobie pomyslalam ze jak ty w ciazy z dwoma bejbiczkami to dopiero masz- bedziesz - miec balony - normalnie tylko dwa berety i gumka cie ratuja ;)
A żebyś wiedziała, ***** czapki mniejsze noszę niż miseczka teraz, a tak poważnie to chodzę bez stanika cały czas bo sklepy u nas pozamykane, a wszystkie staniki za małe

Jak ja kocham zasypiac - tez tak macie? Normalnie moment przykladam glowe do poduszki i najpierw jakies pierdoly w glowie mi sie przedstawiaja i w tej samej pozycji jakiej zasnelam zaraz sie budze ;)
Ja przykładam głowę do poduszki i od razu usypiam😊budzę się na siku po paru godzinach, odganiam kota bo zawsze tak mi leży w nogach, że nóg nie mogę dobrze rozprostować, potem jak znowu usnę to za kolejne kilka godzin młody brzęczy na mleko, no chyba, że jest dobra noc i śpi do rana. Takich dobrych nocy jest ostatnio na szczęście całkiem dużo 😊

reklama
A żebyś wiedziała, ***** czapki mniejsze noszę niż miseczka teraz, a tak poważnie to chodzę bez stanika cały czas bo sklepy u nas pozamykane, a wszystkie staniki za małe
To moze zrobimy akcje ajk szycie maseczeke - Necia Ci uszyje biustonocha 😂 😂 😂 No i znowu mi wali dzisiaj - taka mialam ochote na jakies winko albo desperadosa a boje sie przy lekach - ja to jednak tchorz jestem... A moj se wypil dzisiaj widzialam drina w whisky - fle nie lubie tego - on pije tylko z kostkami lodu zero rozcienczacza - nie przelkalabym tego ;) U mnie to chyba jednak widac nastroj nawet po gadce ;) Ide spelnic swoja cudowna rutyne -spac ;) Jutro moj mnie zabiera na grila do brata i tej bratowej co ja uwielbiam ;) stara sie ale nie wiem czy sie w niedziele nie poklocimy jak mnie znowu bedzie chcial odwozic ...

Do góry