Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie tak pomyślałam ze jakbym zaczęła jeść to mogloby nic nie zostaćWygląda pięknie. Moj mąż pochłonąlby na raz. Uwielbia serniki na zimno [emoji5]
Ten wiatr pewnie tak opaliłWłaśnie pisałam Ani,że trochę przegielo to słońce i wyglądam jak rak.. także odpaliłem się za Was
Tak, te malenkie stopki rekompensują wszystkoza rok poopalacie się na urlopie wszyscy razem
będzie wesoło
![]()
Zobacz załącznik 1133237takie cos mi wyszlo ......

ZA KAREU mnie uplynelo jakies 300 godzin i ciagle odliczam do wieczora - niech ten dzien sie skonczy!!! Jest taki upal a ten moj mi przyniosl wiatrak z garazu - qwwa jak to jest ze architekt a nie mam klimatyzacji - zaraz go chyba wyzbzykam![]()
No to dawajcie ..... Chociaz nie wyszedl jogurty sie nie zsiadly..... zelatyna cos nie teges a ja chyba nie umiem jej rozrabiac z masa... Ale ogolnie bardzo dobre ....... Takze dawajcie a drzwi ocalcie
....
Ja sie zastanawiam czy cos zjesc czy jednak odczekac do jutraNie ma problemu, napewno wyszedł smacznie tylko specjalnie tak mówisz żeby nas zniechęcić![]()