A jak wysokie macie przeciwciala przeciwplemnikowe? Jakie badania robiliscie w tym kierunku - ja tylko ASA ANA i wyszlo miano 1:10...Mogę spytać na czym polega Wasz czynnik męski? My też tak mamy tyle że u nas przeciwciala mordują nam nasienie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak wysokie macie przeciwciala przeciwplemnikowe? Jakie badania robiliscie w tym kierunku - ja tylko ASA ANA i wyszlo miano 1:10...Mogę spytać na czym polega Wasz czynnik męski? My też tak mamy tyle że u nas przeciwciala mordują nam nasienie![]()
Nie wiem szczerze mówiąc. Mój facet to taki dociekliwy że jak mu powiedzieli tak przyjął. A że to na NFZ to nie dostał do ręki kartki.A jak wysokie macie przeciwciala przeciwplemnikowe? Jakie badania robiliscie w tym kierunku - ja tylko ASA ANA i wyszlo miano 1:10...
Czesc kobitki,Czy ktoras z Was miała odroczony transfer? Właśnie zaczęłam nowy cykl i sądziłam że dostanę jakieś leki przed transferem a lekarz umówił mnie dopiero na 11 dzień cyklu na USG. To normalne?
O której wizyta?Nie bój się nazywać rzeczy po imieniu [emoji12]. Naje.ba.ne mam równo [emoji8]
Kciuki!!dziewczyny która miała na dniach transfer? Jak żyjecie? ja mam zamiar polegiwac głównie![]()
Jeśli podchodzisz na cyklu naturalnym to ja dopiero progesteron włączałam bezpośrednio przed transferemCzy ktoras z Was miała odroczony transfer? Właśnie zaczęłam nowy cykl i sądziłam że dostanę jakieś leki przed transferem a lekarz umówił mnie dopiero na 11 dzień cyklu na USG. To normalne?
Samo dobre [emoji16][emoji171]@kate_p7 ,jak na froncie?
@anett96 od kiedy gratulowac,
@nieagatka co u was dobrego?[emoji173][emoji3448][emoji169][emoji172]
Jaki mały wielki człowiekWszystko dobrze❤Dziecię ma wszystko prawidłowo, nie ma się podobno do czego doczepić
Uff!!! Rosnie szybciej niż wskazywal by wiek, bo większość parametrów ma tak, jakby miał skończony 21 tc, a jest o tydzień wcześniej
Waży 410g, szok!!!
ale współpracować nie chciał
Lekarz beznadziejny, o wszystko musialam sama pytać, bo sam z siebie nie mówił nic...
Ja bym brała co 12 h.Ja mam małe i cienkie ale i tak w aptece nie wiedział jakie mi dać do butelki to musiałam później zamienić. Dziś rano wzięłam 1 a mam brać 2 razy dziennie tylko jaki odstęp czasu