Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale słodziakTymczasem ja i mój syn - relaxikZobacz załącznik 1134970
Potwierdzam, jajek brak i ma przewlekłe zapalenie dziąseł, czyli mam jakiś wybrakowany egzemplarzPamietam Fredzia, szkoda ze swoją wysterylizowalam, bo nie dość ze futro podobne, to tez taka kumata
, mąż się zieje ze z kotem gadam
, ale ona mi odpowiada
, ciekawe co by z tego było jakby się spotkali, nowa rasa ?...
ale teraz już można pomarzyć
, bo swojemu tez pewnie wycielas jajka
![]()
Piękny jest, i jak nauczony że tak ładnie na kolanach leży![]()
Może musisz mu pastę do zębów zmienic?Potwierdzam, jajek brak i ma przewlekłe zapalenie dziąseł, czyli mam jakiś wybrakowany egzemplarz. Nie nadaje się na rozród
![]()
Oczywiscie z twojego punktu widzenia tak to moze wygladac,z punku widzenia kogos kto tam mieszka i zyje z tych turystow juz nie.Ty mieszkasz w Hiszpanii to tez inaczej na to patrzysz,ja sie ciesze ze mowia po niemieckuZrobiona w takim sensie, że jeśli jadę tam u mam problem żeby się porozumiewać po hiszpańsku, bo kelnerzy chociażby to Anglicy i Niemcy, a w menu prędzej znajdę hamburgera czy hotdoga niż tutejsze dania to dla mnie to już nie jest ani fajne ani autentyczne i nie będę tego polecać.
Podobne klimaty jak to co opisujesz są na Costa Brava, a przynajmniej jest tam po hiszpańsku czy też katalońsku [emoji6]
Serio zakładasz aparat? Czy mnie w jajko robisz?Może musisz mu pastę do zębów zmienic?![]()
ja dziś taka kupiłam sobie, dla wzmocnienia zębów, bo będę aparat zakładać
![]()
Dzizess,musze sobie do tego telefon podladowac.Serio miałaś tyle transferów?to ile stymulacji? Możesz proszę coś więcej napisać jak to wszystko u Ciebie wyglądało? Bo pewnie jest nas tutaj sporo którym dodasz siły
Swoją siła
![]()
Dzieki. A wiesz coś o Trzeciaku? Bo ja się do niego wstępnie rejestrowałam.... Hmmm a może zmienię ?
dziękuję.u Ciebie ok?? Napisz coś więcej
![]()
Dzizess,musze sobie do tego telefon podladowac.![]()