annemarie
Fanka BB :)
Pieknie,gratuluje ciazyDziewczynyw końcu są wyniki.
Dziś 6 pdt.
Beta 20.5 mli
Estriadol 1125
Prog. 97.70
Nie mogę uwierzyć, że chociażby doszło do implantacji. Pierwsza beta w zyciu na +
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pieknie,gratuluje ciazyDziewczynyw końcu są wyniki.
Dziś 6 pdt.
Beta 20.5 mli
Estriadol 1125
Prog. 97.70
Nie mogę uwierzyć, że chociażby doszło do implantacji. Pierwsza beta w zyciu na +
Ech co zrobić [emoji29]Problem w tym ze robisz Bete eaz co dwa raz co trzy dni,zaczynajac od poczatku i podwajajac za kazdym razem,jest troche za niska.Chociaz w sumie przyrost co 48godz ma byc o 66% nie koniecznie o 100.Nie zazdroszcze ci tych nerwow,pozostaje ci czekac co powie dok i jak to dalej bedzie przyrastac.
Nie zwieszac glowy na pewno,kochana doszlo do implantacji a to juz jest mega duzo warte,zaszlas raz w ciaze zajdziesz i drugi.A teraz pozostaje czekac i wierzyc,nie z takich bet u dzieci sa .Czasami sie wlecze potem przyspiesza,albo jest ciaza biochemiczna.Nie masz na to wplywu.Tule cie mocno.[emoji173][/QUOTE]Dziękuję Kochane [emoji8]Ech co zrobić [emoji29]
Ale super! To chyba dobra beta jak na 6dpt!!!!Dziewczynyw końcu są wyniki.
Dziś 6 pdt.
Beta 20.5 mli
Estriadol 1125
Prog. 97.70
Pięknie kochana3 transfer i pierwsza beta na plus. W poniedziałek kolejna weryfikacja.
Dziękuję to napewno wasze rady, wsparcie i te wszystkie zaciśnięte kciuki pomogły, że coś tam w końcu zaskoczyło
Jak bym widziala swoja bete a jestem szczesliwa mama 7miesiecznej Mayi powodzonkaZglupieje
11 dpt 12.8
12 dpt 16.2
14 dpt 28.8
17 dpt 111.1
Progesteron 95.2 nmol/l
Właśnie podniosłaś mnie z psychicznej gleby [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Jak bym widziala swoja bete a jestem szczesliwa mama 7miesiecznej Mayi powodzonka
Ja tez stracilam nadzieje zreszta jak moglo mi sie udac za pierwszym razem? niespodziewalam sie a jednak zaskoczenieWłaśnie podniosłaś mnie z psychicznej gleby [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Na pierwszej weryfikacji telefonicznej lekarz stwierdzil ze biochemiczna beta niska estradiol spadal test negatywny blastka 3.2.1 wiec sredniak progesteron nisko wszystko mowilo ze nic z tego nie bedzie a jednak mam swoj maly cud i tobie tez tego zycze z calego serca.Ja tez stracilam nadzieje zreszta jak moglo mi sie udac za pierwszym razem? niespodziewalam sie a jednak zaskoczenie