Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hormony ok, owulacja jest, okres jest plamień brak reszta nie sprawdzana, bo jak lekarze zobaczyli wyniki męża to stwierdzili że to jest problem i dlatego się nie udaje. Może powinnam sprawdzić, Ale tak jak mówię to moja pierwsza procedura, nie mam takiego doświadczeniaA ksiazkowa to znaczy? Hormony top,owulacja,okres,brak plamien przed okresem,immunologia,genetyka,histeroskopia,HOMA,cukier,jajowody,endometrium...wszystko sprawdzone?
Pięknie [emoji4]
Weż to niemożliwe 8 lat nigdy powytywnego. No nie moge siedze i rycze. Co mam robić? Jechać jutro na bete? Wiem że to niemożliwe bo mam problem z immunologią i nie brałam leków od Paś.nika. A mam encorton i accofil. nie wiem co bedzie ale ten widok po tylu latach to niest po prostu...niewiarygodne!!Gratulacje![]()
Wybaczyć mężowi naj....nie, tańczyć z radości o to co możesz zrobić . Jeszcze modlić się aby zarodek został i beta pięknie przyrastałaWeż to niemożliwe 8 lat nigdy powytywnego. No nie moge siedze i rycze. Co mam robić? Jechać jutro na bete? Wiem że to niemożliwe bo mam problem z immunologią i nie brałam leków od Paś.nika. A mam encorton i accofil. nie wiem co bedzie ale ten widok po tylu latach to niest po prostu...niewiarygodne!!
A masz jeszcze jeden taki sam test. Ogólnie testy mylą się nie pokazując ciąży, w drugą stronę nie słyszałam.No i czy to wgl mozliwe tak wcześnie? i jeszcze test teraz a nie z rana? Może jakiś błąd?