Dziewczyny dziś mam 8 dpt. I poczułam mocny skurcz taki jak w okresie, brałyście nospe po transferze ??
Ja biorę jedną jak mnie ostro skręci. Gin mi tak zalecała robić. Wziąć jedną i się położyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny dziś mam 8 dpt. I poczułam mocny skurcz taki jak w okresie, brałyście nospe po transferze ??
fredka84 a Ty gdzie się szlajasz cały dzień że Cię nie ma??![]()
DziękujęJa biorę jedną jak mnie ostro skręci. Gin mi tak zalecała robić. Wziąć jedną i się położyć![]()
Chłopu urodziny wyprawia więc najpierw się zatrzasnęła w kuchni a teraz pewnie chleje.![]()
Ja przy pierwszym transferze nie brałam nic, przy drugim 2 dziennieDziewczyny dziś mam 8 dpt. I poczułam mocny skurcz taki jak w okresie, brałyście nospe po transferze ??
Ja wlasnie sie na ineczke przerzucilam. Zapomnialam ze Ty tez świeza mamusiaJa sobie pozwalam na jedną kawkę dziennie a czasami jakiś dzień przerwy. Jak mam ochotę na smak kawy to się inką oszukuje![]()