reklama

Kto po in vitro?

reklama
Będzie dobrze. Dacie radę pytanie nie czy tylko kiedy. Najpewniej jak każdy tu kiedy już wydaje się że wszystko stracone nadzieja upada pojawiają się 2 kreski.[emoji3][emoji3]
Kochana @fredka84 dziekuje, ze pytasz i pamiętasz [emoji8]kiepsko się czuje i nie umiem oderwać myśli od tego jednego tematu .. za kilka dni mamy wizytę w klinice . Powoli staram się nastawić, ze będą nam proponować adopcje.. nie umiem jeszxze rozmawiać z mężem na ten temat . Wogole nie poruszamy tematu ivf. Ja zaraz rycze, on nie chce żebym ryczała i tak jakoś żyjemy sobie. Wczoraj buszując na insta , szukając inspiracji do domu, ogrodu , wpadł mi w oko post ... patrze a to nasz ogród .. [emoji15]weszłam na profil i okazalo się , ze to profil kobiety ...., która tu mieszkała przed nami ... przeglądam foty, cofam się o rok, dwa, trzy , dziesięć ... okazuje się , ze Ci ludzie , od których kupiliśmy dom także mieli problem z płodnością i także podchodzili do ivf i kobieta przepięknie opisuje swoją trudna drogę na insta .. mieszkajac tutaj udało im się po wielu próbach zajść w ciąże i dziś są rodzicami prawie 2 letniego chłopca .[emoji3590]Zryczalam się przy tym niesamowicie . Maz mówi / ten dom ma dobra energię - nam tez się tutaj uda.. [emoji1374]

Ja pierdziulę Caro 😱😍❤. Wreszcie kochana się doczekałaś😍😍😍. Ściskam mocno, boś Ty bratnia dusza i długo na forum gnijesz 😘😘😘
Ja uważam, że za długo;))
Powinno być pyk i już;)
Długa droga jeszcze przedemna, teraz zaczynam się dopiero martwić bo to dla mnie nowa sytuacja. Do tej pory beta 0, ryk ,reset i powrót do walki.
Miałam 2 zarodki ciekawe czy dwa zostały 🤔

Hej kochana no weekend chyba za dobrze😜. Zrobilismy imprezke z naszymi przyjaciółmi i strasznie sie spilam🤣🤣🤣wczoraj nie wstalam nawet z łóżka bo kac byl straszny. Chyba potrzebowalam takiego resetu glowy przed tym wszystkim. Zaczynam sie stresować. Jakies zle przeczucia mam . Nie wiem dlaczego 😞
A ogólnie to malo sie tu pojawiam bo zapierdzielam w domu i w ogrodzie ale w tym tygodniu odpuszczam i mam zamiar troche odpoczac bo za 2 tyg wyjezdzamy😁
Nooo to wychodzi na to, ze jeszcze wiele z nas się spotka razem na jakiejś grupie dla alkoholików 😂😂😂
Taki rest jest czasami potrzebny, a nawet wskazany! cieszę się, ze fajnie spędziłaś weekend 😎 😘
To znaczy ze za dwa tyg przyjeżdżacie już przygotowywać się do transferu? Najpierw histero, tak? Bardzo się cieszę ze idzie coś do przodu 🙃😘❤️

Przypomniała mi się taka jedna historia, co prawda nie na temat imienia dla dziecka, bo nie mam jeszcze takiego sprecyzowanego.
W zeszłym roku dowiedziałam się, że znajomi zaliczyli wpadkę i nie było by to nic nadzwyczajnego tylko jej siostra powiedziała mi, że to jest bardzo niechciane dziecko[emoji46] Oni mają 40 lat, stwierdzili że są za starzy, że to psuje ich plany bo oni są w trakcie budowy domu i mają już jedno i nie chcą tego kolejnego. Jak ja to usłyszałam to myślałam że wyjdę z siebie, a my byliśmy w trakcie badań przed pierwszym podejściem. Powiedziałam tylko żeby się cieszyli z tego że jest w ciąży bo wiele par ma z tym problem i że trzeba było wcześniej pomyśleć żeby się zabezpieczać a nie teraz się użalać jacy to są pokrzywdzeni, bo nie chcieli mieć więcej dzieci. A najlepsze jest to że przy pierwszej ciąży mieli problemy żeby zajść, też się starali kilka lat i latali po jakiś profesorach. Od tego momentu przestaliśmy się z nimi prawie widywać bo tak nas zezłościło[emoji34] Ludzie nie doceniają tego co inni bardzo pragną a nie mogąood tak.
W moim otoczeniu 3 dziewczyny usunęły ciążę, wszystkie z wpadek.

Jedna, bo partner nie chciał, w ogóle nie chcą dzieci.
Druga, bo nienawidzi dzieci (sama tak powiedziała).
Trzecia, bo w trudnej sytuacji życiowej (co jestem w stanie jeszcze zrozumieć)... Ta trzecia starała się o córkę też około roku.

Tylko, że ja mieszkam w Niemczech, a tu przerywanie ciąży jest dozwolone.

reklama
[emoji3][emoji3] śliczny chłopak. Rosnijcie zdrowo.
No i proszę, dziś piękna współpraca[emoji4][emoji3590]
Wszystko widać pieknie było, żadnego chowania się, 450g maleństwa [emoji4]
Wszystko na swoim miejscu, pysiak słodki [emoji3059]
No i dzisiaj to tak "tu główka, a tu w przekroju, polozenie miednicowe, tu kość udowa, a tu nerki, a tu pecherz, a tu rączki, a widzi pani łokieć, a tu dłon i paluszki itd." [emoji4][emoji4][emoji4]
Wszystko prawidłowo, zapowiada się duży zawodnik, stopy też konkret[emoji3]i oby tak dalej wszystko na spokojnie[emoji3059]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry