reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki :)
Melduje ze jestem po wizycie w 2 dc i usg jest dobre.
Jajniki endometriim ok i pełno jajeczek.
Bede stymulowana teraz tylko Bemfolia raz dziennie i encontor raz dziennie po dwie tabletki razem 10mg.
POZNEIJ ma dojść acard i zakrzepowe i cetrolide.

AMH mi nie zrobił bo powedzial że miałam wcześniej dobre, a jak było u Was, robili WAm za każdym razem.?
Co myślicie o tej stymulacji, ktoś miał te zastrzyki.?

POzdrawiam wszystkie serdecznie ❣💋

Cześć kochana, cieszę się, że wracasz do walki ! Ta druga stymulacja będzie tą, która da ukochane dzieciątko 😍

aaa co do Bamfoli to ja miałam ;) na początku bałam gonal a jak musiałam „dołożyć” to dr zapisała mi Bemfole. Niby to to samo 🤷🏼‍♀️ Ale jeżeli chodzi o wstrzykiwanie to jedno z najgorszych. Nigdy nie byłam pewna czy do końca wstrzyknęłam. Czasami wkuwałam się 2/3 razy bo myślałam, że jeszcze coś tam jest. Dlatego radzę Ci wprowadzać lek stanowczo ;)

Trzymam kciuki ! ✊🏻

Hej dziewczynki :)
Melduje ze jestem po wizycie w 2 dc i usg jest dobre.
Jajniki endometriim ok i pełno jajeczek.
Bede stymulowana teraz tylko Bemfolia raz dziennie i encontor raz dziennie po dwie tabletki razem 10mg.
POZNEIJ ma dojść acard i zakrzepowe i cetrolide.

AMH mi nie zrobił bo powedzial że miałam wcześniej dobre, a jak było u Was, robili WAm za każdym razem.?
Co myślicie o tej stymulacji, ktoś miał te zastrzyki.?

POzdrawiam wszystkie serdecznie ❣💋
Ja byłam na Bemfoli. Przy pierwszej stymulacji zaczeli od dawki 125, potem zwiększyli na 175 a na koniec 225. do tego miałam jeszcze jeszcze w trakcie wprowadzony Orgalutran. Po tej stymulacji miałam pobranych tylko 4 zdatnych jajeczek, pomimo że pęcherzyków było 10-12. Przy drugiej stymulacji te same zastrzyki tylko że zaczeli z kopyta bo dawką 225 i tak do końca. W efekcie 12 zdatnych jajek, ale za to z przestymulowaniem i postojem.

Tak jak już dziewczyny napisaly, takie objawy mogą oznaczać wszystko i nic. Tylko beta prawdę powie. Ja tez się bilam z myślami czy wcześniej bety nie zrobic ale jestem z tych twardzielek- panikar, co to mają nadzieję do końca i się boją rozczarowania. Także najwcześniej robilam 10dpt. Trzymam kciuki za piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]Miałam wlasnie pytać co tak wcześnie, ale doczytałam,że urlop;) tak ładnie to wygląda A takie to cholerstwo zdradliwe;) daj znac jak wyniki. Ja sie wybiorę jakoś w lipcu, bo wizyta 13-tego. Ale na sama myśl mnie trzepie, mimo,że lubię i jem słodkie [emoji204][emoji85][emoji85][emoji85]
A ja właśnie nie lubię słodyczy i myślałam, że bd tragedia, a wypiłam na zamek i się tylko oblizałam i jakoś źle nie wspominam

Wiem, ale już chyba będę twarda i pożyje jeszcze nadzieją przez te kilka dni.
No pewnie, każdy robi jak uważa 😊
Ja poprostu mam zupełnie inne podejście dlatego zrobiłam 6 dnia, jestem pesymistką i kompletnie się nie nastawiałam, że się uda bo wiem jak rzadko się udaje za pierwszym razem... Ale się miło zaskoczyłam ☺️
A jak bym sobie robiła nadzieję i by była klapa wiem, że ciężko by mi było się pozbierać...
Także trzymam kciuki do poniedziałku 😘

Cześć kochana, cieszę się, że wracasz do walki ! Ta druga stymulacja będzie tą, która da ukochane dzieciątko 😍

aaa co do Bamfoli to ja miałam ;) na początku bałam gonal a jak musiałam „dołożyć” to dr zapisała mi Bemfole. Niby to to samo 🤷🏼‍♀️ Ale jeżeli chodzi o wstrzykiwanie to jedno z najgorszych. Nigdy nie byłam pewna czy do końca wstrzyknęłam. Czasami wkuwałam się 2/3 razy bo myślałam, że jeszcze coś tam jest. Dlatego radzę Ci wprowadzać lek stanowczo ;)

Trzymam kciuki ! ✊🏻
Mówisz raz a dobrze i mocno 😉
Dziś pierwszy więc wracam dopiero do domu z podróży od rana, tylko się ogarnę i siadam do zastrzyku ❣️ dziekuje za słowa wsparcia innej obcji ja już nie widzę 😉💞

reklama
Ja byłam na Bemfoli. Przy pierwszej stymulacji zaczeli od dawki 125, potem zwiększyli na 175 a na koniec 225. do tego miałam jeszcze jeszcze w trakcie wprowadzony Orgalutran. Po tej stymulacji miałam pobranych tylko 4 zdatnych jajeczek, pomimo że pęcherzyków było 10-12. Przy drugiej stymulacji te same zastrzyki tylko że zaczeli z kopyta bo dawką 225 i tak do końca. W efekcie 12 zdatnych jajek, ale za to z przestymulowaniem i postojem.
O kurdeee ee to nie za dobre wiadomość 😔aż mi się gorąco zrobiło 🙄
A w efekcie końcowym jak i Ciebie wyszło?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry