Ja poprosty zrezygnowałam z pracy ale wiem ze w Polsce to jest nierealne.Kurcze ja mam taką pracę że ledwo na sam dzień transferu uda się wziąć wolne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja poprosty zrezygnowałam z pracy ale wiem ze w Polsce to jest nierealne.Kurcze ja mam taką pracę że ledwo na sam dzień transferu uda się wziąć wolne
Jest super ❤
Nie obwiniaj się ja uważam że jak ma się udać to się uda czy się pracuje czy lezy. W usa taka jest procedura ze sie lezy po transferze. Moja praca była fizyczna wiec zrezygnowałam juz tydzień przed transferem z niejSuper, mój mi nic nie powiedział, o propozycji zwolnienia nie wspomnę, a ja jak ta głupia poszłam do pracy, a teraz sobie nie mogę wybaczyć. Przy drugim transferze biorę urlop i będę wstawać tylko na siusiu![]()
Kochana to 3 transfer i zawsze miałam jakieś objawyMogę zapytać czy miałaś jakies objawy, lub coś w rodzaju wewnętrznego przekonania że się udało zanim zrobiłaś betę?
To nie ma znaczeniaSuper! Najlepiej przelez teraz tak co najmniej 4 dniJa na drugi dzień po poszłam do pracy i teraz boję się czy przez to wszystkiego nie zaprzepaściłam ☹
W 13dc ale moje cykle zawsze trwały 28d a tym razem poprostu jak nigdy wydłużył sie chyba az o 6dA w którym dniu cyklu robił ci badania mówiąc że stracony cykl?
Ja mam cykle 28 dni, i owulacje miałam najwcześniej 17 dc, a czasami nawet 19, jak zaczęłam to sprawdzać pod usgW 13dc ale moje cykle zawsze trwały 28d a tym razem poprostu jak nigdy wydłużył sie chyba az o 6d
Super, mój mi nic nie powiedział, o propozycji zwolnienia nie wspomnę, a ja jak ta głupia poszłam do pracy, a teraz sobie nie mogę wybaczyć. Przy drugim transferze biorę urlop i będę wstawać tylko na siusiu![]()
Nie obwiniaj się ja uważam że jak ma się udać to się uda czy się pracuje czy lezy. W usa taka jest procedura ze sie lezy po transferze. Moja praca była fizyczna wiec zrezygnowałam juz tydzień przed transferem z niej
Eh zobaczymy w poniedziałek jaka będzie beta, ale nie czuję kompletnie nic. Przez pierwsze dni czułam się jak przed @, to myślę sobie źle, teraz nie czuję nic, to też myślę, że źle. Zwariować można. Byle do poniedziałku!To nie ma znaczenia. Nie stresuj się tym. Za za 1 razem wzięłam urlop i się nie udało, a leżałam dosłownie plackiem
teraz na drugi dzień poszłam do pracy i się udało.