Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak będziesz używała swoich nowo poznanych słówek to raczej długo nie popracujeszCzyli jak bym trafila kiedys do korpo z wloską czy hiszpanska szmatą - to bez problemu dam sobie rade![]()
Ale sobie przejeba.łas niedobrzelcuOj nieeee ja tylko czasami jestem mila![]()
![]()
niestety potrafie pokazac CO NIE CO !!!!! A juz najwieksza wredota jest @fredka84 - ale ona prawie zawsze ci bedzie słodzic a swoje pomysli
ZARTUJE
Witaj na forum - dobrze trafilas
![]()
Może by USG miała zrobione za freeMogłaś go zacząć podrywać na cycki, tak trochę, bo wiadomo nie na serio
![]()
W miarę@fredka84 jak się masz?
Tyyyyy, tak może ten estrofem tak na mnie wpływaFizycznie? SwietnieJestem aktywna, jem zdrowo, rzadko pije - dzisiaj sie napije
, mam swoją rutyne, to raczej nie ma innej mozliwsoci zeby sie czuc zle - jak zaczne brac estrofem to bede nerwowa i drazliwa - zawsze po tym tak mam
Psychicznie? Wiesz ja jestem niestandardowa, ciezko innym mnie ogarnac to co dopiero ogarniac sama siebie
![]()
![]()
Jeszcze ona Cię będzie odwiedzać jak będziesz w ciąży i później jak urodzisz:-) Na wszystkich w końcu przychodzi czas żeby zapierać zasrane bodziaki ;-))) bueheheW miaręJestem poklocona z mężem i wczoraj byłam u koleżanki z pracy żeby ją odwiedzić w końcu po porodzie. Mała ma 5-cy a my dopiero dotarlysmy. Średnio po takich wizytach się czuję, no co Ci mam kłamać
. Dziś już trochę lepiej, byłam z siostrą i z psami nad jeziorem, trzymałam jej synka na rękach i on się do mnie ciągle uśmiechał ❤. Fajnie było
![]()
Beta 4870 17dpt. Jakas wysoka mi sie wydaje