bazylia128
Fanka BB :)
Dziewczynki dzisiaj Wasze - Nasze zdrowko
Wypilam juz dwa desperadosy i mjito zrobione w termomixie i czekaja jeszcze ze trzy desperadosy - dzisiaj sie luzujemy - mojŁuki pije ta wstertna whisky z samym lodem fleeeee
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Twoja Bazylia zaluje ze sie nie moze z Toba nachlacMoja @bazylia128 juz pewnie chleje
A ja siedzę jak porządny człowiek i trawę podlewam. Znaczy sama się podlewa, a ja podziwiam
![]()
Wszystko jasne. Ciąża pozamaciczna. Skierowanie do szpitala
Powtórzyłam dzisiaj bete ;
Beta
6 dpt. 20
10. Dpt. 132
14 dpt.619
Myślicie, że ok ??
Ja pracujeUfff....
Tak tak laseczki nadrabiam tylko piszecie szybciej niż informatyk - nie wiem wszyscy tu urlopy mają? nikt nie pracuje tylko ja bałwan? w dupkach sie poprzewracało
Przykro mi bardzoNajgorsze rozpoznanie jakie można usłyszeć...
Mam nadzieje, że już wracasz do zdrówka!
Piękny przyrościk![]()
I byś mi kuźwa siedzenie w aucie zajszczała, muszę pamiętać że jak kiedyś będziemy gdzieś razem jechać to ceratę trzeba ci podkładaćtak kochanie jesli chodzi o mnie to estrofem na mnie dziala - barrrdzo nieprzyjemnie ;( od placzu po nerwy i wogole ciezko nad soba zapanowac. Wiesz ze jaak zawsze mialam 3 x estrofem 1-1-1 tak teraz mi zwiekszyl 1-1-2 to dopeiro bedzieale pamietam jak ty sie kiedys przy techniawce poplakalas
![]()
![]()
jak bym wtedy byla przy tobie to przysiegam m ajtki zajszczane bez kichania
ja do tego dodatkowo mam wtedy jeszcze wysokie libido wiec sobie wyobraz - sny erotyczne i praiwe orgazmy
masakra
Jesssuuui, uwielbiam mohitoDziewczynki dzisiaj Wasze - Nasze zdrowkoWypilam juz dwa desperadosy i mjito zrobione w termomixie i czekaja jeszcze ze trzy desperadosy - dzisiaj sie luzujemy - mojŁuki pije ta wstertna whisky z samym lodem fleeeee
Ale muzahozier lullaby arsonist
Taki jest gust muzyczny mojego Łunia - no w sam raz na grilaaa haha nic nie poradzedo tego wrzuca mnie na ramie a psy dostaja wscieklizny - a on sie z nimi kłoci CZYJA JESTEM
Czy my sie nadajemy na rodzicow
![]()