bazylia128
Fanka BB :)
Jestem z Ciebie dumnaA tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że byłam na wyborach.... I to był mój pierwszy raz. Nie śmiać się tylko
. Zawsze politykę miałam głęboko w d...., ale aktualna władza mnie kuwa pokonała i poszłam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem z Ciebie dumnaA tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że byłam na wyborach.... I to był mój pierwszy raz. Nie śmiać się tylko
. Zawsze politykę miałam głęboko w d...., ale aktualna władza mnie kuwa pokonała i poszłam
![]()
A tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że byłam na wyborach.... I to był mój pierwszy raz. Nie śmiać się tylko
![]()
A jeszcze nie wiesz na kogo głosowałam..... Na ŁandżejaJestem z Ciebie dumna![]()
Kochana normalny tryb przy dzieckuJak ty dajesz rade kochanapodziwiam
BrawoooA tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że byłam na wyborach.... I to był mój pierwszy raz. Nie śmiać się tylko
![]()
No i kuwa ma 41 %, niech to szlag....A jeszcze nie wiesz na kogo głosowałam..... Na Łandżeja. Żartuję, nie mogę na dziada patrzeć
Właśnie zobaczyłam, świat się kończy, ludzie są kuwa ślepi i głusiNo i kuwa ma 41 %, niech to szlag....