Margoolcia
Fanka BB :)
Ja się wciągnęłam w WatacheJa własnie wrocilam z rolek - bylo cuuuuudddooowwwwniiieeeeeewzielam prysznic na kolacje na starczylao czasy tylko maseczke na mordeczke nalozylam i zaczelismy ogladac w glebi lasu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się wciągnęłam w WatacheJa własnie wrocilam z rolek - bylo cuuuuudddooowwwwniiieeeeeewzielam prysznic na kolacje na starczylao czasy tylko maseczke na mordeczke nalozylam i zaczelismy ogladac w glebi lasu...
Z nadrabianiem forum to dramat, bo jak nawet byś chciała się wypowiedzieć na jakiś temat to już dawno jest poNie było mnie od piatku, ale wkońcu was nadriibilam.
Dziś 11dc a od 2 dni piersi mnie tak bolą że szok.
Mija ?Z nadrabianiem forum to dramat, bo jak nawet byś chciała się wypowiedzieć na jakiś temat to już dawno jest po
Ból piersi to norma. Za pierwszym razem z dnia na dzień bolały coraz bardziej i czy w staniku czy bez to dotchnąć się nie mogłam. Pytam mojej lekarki czy to norma, a ona że tak i mam się przyzwyczaić bo mija zazwyczaj po 3 miesiącu ciąży![]()
Teraz najwazniejsze nas czeka-druga tura!!! Nie jest zle, liczyli na większość, wiec sie mocno przeliczyli. Mam nadzieje tylko ze teraz ludzie się jeszcze bardziej zmobilizująWłaśnie zobaczyłam, świat się kończy, ludzie są kuwa ślepi i głusi![]()
Tam jest chyba AdrianA jeszcze nie wiesz na kogo głosowałam..... Na Łandżeja. Żartuję, nie mogę na dziada patrzeć
Daje ale du.py TrampowiMija ?dobre
Ja jestem w 33 tc i teraz jako tako mnie nie bolą. Wcześniej nie można było dotknąć
A co do Dudusia to on przecież „daje” inni nie dawali![]()