bazylia128
Fanka BB :)
Czlowiek zostawia kawal pieniadza, bolu, psychiki - kawal tylka a ta mi tu bedzie grozic transferem !!!! Wiem juz mialam do tego nie wracac ale nigdy jej tego nie zapomne i juz nigdy do tego nie wroce 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Życzę Ci kochana aby szybko Ci przeszło... Przytulam mocnoWydaje mi sie za mam dalej bakterie. Nie rozumiem dlaczego pilnuje się. Skad to dziadostwo sie bierze
![]()
Szukamy właśnie@Czarna1985
Na bakterie to tylko antybiotyk , wtedy powinien szybko pomóc. Może ktoś wypisze ?? Nie masz dostępu do jakiś lekarzy z Pl w UK ??
Masz duzo śródbłonków, moze źle pobralas mocz, nie ze srodkowego strumieniaDziewczyny moze ktoras z was rozumie te wyniki???Zobacz załącznik 1141562
To nie jest lek na wszytsko. To antybiotyk, który działa tylko na niektóre szczepy bakterii, a żeby wiedzieć na które trzeba zrobić najpierw posiew. I po 10 dniach od przyjęcia drugiej dawki (bo żeby miało sens to przyjmuje się 2 w odstepie 24/48h) robi się nowy posiew i dopiero wtedy wiadomo czy zadziałał.Nie wyjWypijesz leki bakreii nie bedzie jutro wysylam
![]()
Polecam jedzenie kiszonek wszelkiego rodzaju codziennie!!!! Wszystkie zaburzenia flory bakteryjnej która osłabia każdy antybiotyk wspomaga i równoważa kiszonki.@Czarna1985
Na bakterie to tylko antybiotyk , wtedy powinien szybko pomóc. Może ktoś wypisze ?? Nie masz dostępu do jakiś lekarzy z Pl w UK ??
Ja dostaje przez mailaDopiero co pisalam do @Kasiekt o badaniach a ja dzisiaj mialam smsem podac lekarzowi wynik proga i estriadolu w 3 dniu cyklu a sie okazalo ze laboratorium czynne tylko do 15 - tej!!! Umowilam sie z mom tata ze mi odbierze dzisiaj bo tez robil helicobakter, a jutro nawet nie wiem jak odbiore bo od 8 - 15 a ja wtedy w pracyZadzwonilam odebrala Pani i powiedziala ze nie moze mi podac i ze DZIEKUJE
![]()
![]()
was tez tak jest?
Kochana to jest wymaz z pochwy. Te problemy z moczem dopiero teraz nu wyszly. Musze cos poszukać na polskiej apteceMasz duzo śródbłonków, moze źle pobralas mocz, nie ze srodkowego strumienia
. Jak dla mnie to bakterii tam nie ma. Lactobacillus to fizjologiczna flora, a pozostale bakterie masz ujemne. Drozdzaki wyszly ci w duzej ilości, wiec moze to infekcja grzybicza - wtedy antybiotyk pogorszy stan. Szkoda ze jestes tam, tam taka lipa z lekami.Jak chcwsz to moge siostrze pokazac twoj wynik, ona perfekta po angielsku
U nas mozna kupic bez recepty gynoxin przeciwgrzybiczy.
Wiem ze jakiekolwiek bakterie by nie byly lekarze przpiduja ten lek i napewwno nie zaszkodzi - jest bardzo dobry i silny - moze lpeiej zeby nic nie brala ?To nie jest lek na wszytsko. To antybiotyk, który działa tylko na niektóre szczepy bakterii, a żeby wiedzieć na które trzeba zrobić najpierw posiew. I po 10 dniach od przyjęcia drugiej dawki (bo żeby miało sens to przyjmuje się 2 w odstepie 24/48h) robi się nowy posiew i dopiero wtedy wiadomo czy zadziałał.