reklama

Kto po in vitro?

Ale powiem Wam ze ten menpur szczypie jak jasna cholera... Wczoraj jak moj maz mi robil zastrzyk to doslownie myslalam ze go kopne w jajka 😂 Tylko niestety chyba zmieszalismy zle proszki, dalismy za duzo roztworu wodnego, ale mam nadzieje ze to nie bedzie problem... dzisiaj juz zrobimy jak nalezy ☺
No co Ty, przed punkcja chcesz kopać? 🤭 przecież on tam tez ma ważne zadanie do wykonania 😉 trzymaj nogi na wodzy 😁😘

reklama
Pracuje w rejestracji medycznej, także wszystkie świry uderzają do mnie, bo w szpitalach jest masa w kolejkach a u mnie to "napewno nie" i dawaj do stacji medycznej (tak istnieje cuś takiego).

Kleszcza to jeszcze i rozumiem (może mniej o 2 rano) ale miałam już pogryzienia przez komary (zapewne krwiożercze), mrówki, drżazgi w palcach, złamane tipsy u blondynek (bez urazy bo sama nią jestem - i to ciemną! o ironio!). Świrów nie brakuje :D Po za tym w nocy to różne gadżety w otworach 🙄 🙄 🙄

Mnie tu nie ma - ciuś ciuś.

:D

1 wizyta w klinice w najbliższy wtorek ;)

Ogromne gratulacje :)

Niech teraz szkrabek rośnie !

Nastawienie to bardzo dużo :)

Rozgość się ponownie oby nie za długo ;)

Pewnie szła i akurat tir się wywrócił z testami a że tiry ubezpieczone to facet rozdawał kartonami 🤪🤪🤪😂😂

Nie ma nic lepszego niż zielone światełko :)

Kciuki zaciśnięte!

Znając facetów to wstrzyknie co nie trzeba - jak chodzi ci o zastrzyk to pewnie uzna to za zaproszenie na igraszki, jak chcesz igraszek on bedzie szukał strzykawki - faceci :rolleyes::rolleyes:
No to zaspokoiłaś ciekawość połowy forum, bo nie tylko ja taka ciekawska, jak się okazuje 🤪. Fajna praca, chociaż się nie nudzisz😂
A tak na serio, to ludzie chyba maja cos nie tak z głowami, ze chce im się po nocach łazić z takimi pierdołamio_O

Pracuje w rejestracji medycznej, także wszystkie świry uderzają do mnie, bo w szpitalach jest masa w kolejkach a u mnie to "napewno nie" i dawaj do stacji medycznej (tak istnieje cuś takiego).

Kleszcza to jeszcze i rozumiem (może mniej o 2 rano) ale miałam już pogryzienia przez komary (zapewne krwiożercze), mrówki, drżazgi w palcach, złamane tipsy u blondynek (bez urazy bo sama nią jestem - i to ciemną! o ironio!). Świrów nie brakuje :D Po za tym w nocy to różne gadżety w otworach 🙄 🙄 🙄

Pewnie szła i akurat tir się wywrócił z testami a że tiry ubezpieczone to facet rozdawał kartonami 🤪🤪🤪😂😂

Kciuki zaciśnięte!

Znając facetów to wstrzyknie co nie trzeba - jak chodzi ci o zastrzyk to pewnie uzna to za zaproszenie na igraszki, jak chcesz igraszek on bedzie szukał strzykawki - faceci :rolleyes::rolleyes:

Dziekuje kochana :*
Hehe, no zebys wiedziala ze tak jest 😂 😂 😂 Tacy sa faceci :D

Kciuki zaciśnięte!

O ja pitole, to masz tam wesoło w tej pracy 😂😂😂

No to zaspokoiłaś ciekawość połowy forum, bo nie tylko ja taka ciekawska, jak się okazuje 🤪. Fajna praca, chociaż się nie nudzisz😂
A tak na serio, to ludzie chyba maja cos nie tak z głowami, ze chce im się po nocach łazić z takimi pierdołamio_O

Noo... ja spac nie moglam nocami bo sie zastanawialam co ona za prace ma :D 😂😂
Dziekujemy ze nareszcie nam powiedzialas :D

Dziewczyny mam pytanie:) Za tydzień mam dopiero wizytę serduszkową(pierwszą) i tak czytam o ciążach pozamacicznych itp itd. Już mi się rzuciło kilka razy że ktoś miał ciążę pozamaciczną ale miał pęcherzyk również w macicy. Niby po in vitro jest zwiększone ryzyko. Czy na pierwszej wizycie lekarz szuka tez czy w jajowodach nic nie ma? Jeśli tak to robi to przez usg dopochwowe również? Czy np mogę go poprosić żeby mi sprawdził?

Oczywiście możesz poprosić by Ci zbadał też jajowody - oczywiście przez usg dopochwowe :) Z reguły sami szukają mimo wszystko ;)

Mój szukał w macicy a jak nie mógł znaleźć to wtedy ogladał jajowody :D

W gruncie rzeczy łaski nie robi ;) Niech sprawdza jak masz być spokojniejsza.

Dziewczyny mam pytanie odnośnie menopuru.. Mam filmik z którego się uczę jak robić te zastrzyki i mieszać ale ta babka coś tłumaczy ciulowo. Mam dozę 150iu czyli muszę mieszać 2 ampułki.. Tylko że jak zmieszam wszystko razem to wychodzi wydaje mi się trochę więcej.. Czy muszę mieszać po 2 buteleczki?? Czy któraś z Was miała taka dozę?? Wszystko razem muszę zmieszać i wstrzyknąć??

Ten preparat na górze zdjęcia jest do rozcieńczania i to jest neutralny płyn coś jak sól fizjologiczna. Nie ma znaczenie czy rozpuścisz każdy lek jedną fiolką czy to sobie rozmnożysz na mniej, ważne żeby ten proszek się dobrze wymieszał i rozpuścił :)

Myśle ze wycinanie próbki endo to już chyba co innego-nigdy nie miałam i tez bym skakała na tym fotelu 😜. Pisalam już, ze u nas robią punkcję w znieczuleniu miejscowym, ta histeroskopia z tym, to jest nic 😂

a podczas histeroskopii to czego szukają??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry