Popieram, to nic jeszcze nie znaczy.To jest wynik do powtórzenia. Po porządnym podmyciu i ze środkowego strumienia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram, to nic jeszcze nie znaczy.To jest wynik do powtórzenia. Po porządnym podmyciu i ze środkowego strumienia.
Wszelka adopcja czy komorek czy blastek jest w Czechach anonimowa,nigdy sie nue dowiem kto to byl.Nie mam pojęcia w jakiej klinice, bo dla nas to był początek drogi invitro, a dla tego kolegi męża już droga zakończona, wiec moj mąż nie chciał za dużo gadać, zreszta do tej pory jest zdystansowany. Jak to jest z komórkami dawczyni? Czy ona wam podała swoje dane? Chcesz żeby dzieci tam wracały? Jeśli chcesz o tym mówić oczywiście...
GratulacjeHej dziewczyny, w poniedziałek urodzilam piękna córkę na 10pkt w skali Apgar. Niezwykle uczucie, bezwarunkowa miłość do tak małej istoty, niewyobrażalne po wszystkim co przeżywamy w związku z ivf
Zwalniam brzuszek, kibicuje Wam stale i niezmiennie.
Wrócę na forum, bo pomimo ciężkiego porodu i okresu poporodowego mam nadzieje ze wrócimy po nasze mrozaczki.
@Śliwka12345 wywołuje Cię, bo wieki się nie odzywałas a na dzisiaj miałaś też termin.
Moim zdaniem lepiej od razu wykopać spory dół. Nie oszczędzaj na tym bo szkoda roślin. Sama Glina z piaskiem to za mało. Polecam też nawożenie asofoska.To będzie dużo kopaniatak na serio zbieram informacje. Chyba będę musiała kupić glinę , zmieszać z tym piachem.a na to 20 cm czarnej ziemi....nie wiem ile wywrotek muszę zamówić ale dużo.
Moim zdaniem lepiej od razu wykopać spory dół. Nie oszczędzaj na tym bo szkoda roślin. Sama Glina z piaskiem to za mało. Polecam też nawożenie asofoska.To będzie dużo kopaniatak na serio zbieram informacje. Chyba będę musiała kupić glinę , zmieszać z tym piachem.a na to 20 cm czarnej ziemi....nie wiem ile wywrotek muszę zamówić ale dużo.
To raczej mało możliwe. Ale sama możesz dziecku wpoic miłość do Pragi jeżdżąc i pokazując jemu to miasto.Wszelka adopcja czy komorek czy blastek jest w Czechach anonimowa,nigdy sie nue dowiem kto to byl.
Chodzilo mi bardziej o sentyment w sercu.
Hej dziewczyny, w poniedziałek urodzilam piękna córkę na 10pkt w skali Apgar. Niezwykle uczucie, bezwarunkowa miłość do tak małej istoty, niewyobrażalne po wszystkim co przeżywamy w związku z ivf
Zwalniam brzuszek, kibicuje Wam stale i niezmiennie.
Wrócę na forum, bo pomimo ciężkiego porodu i okresu poporodowego mam nadzieje ze wrócimy po nasze mrozaczki.
@Śliwka12345 wywołuje Cię, bo wieki się nie odzywałas a na dzisiaj miałaś też termin.