reklama

Kto po in vitro?

reklama
agapl ja tez myslałam o nim bedac w aptece ale stwierdzilam ze to niewiarygodne dziadostwo moze mi tylko humor popsuc ale ta betka tak mni korciła ze szok...ale juz po fakcie nie zrobiłam poczekam grzecznie do wyznaczonego terminu..mam nadzieję że cierpliwość bozia mi w dzieciach wynagrodzi:-D

mikimo...to trzymam cie za slowo! :-):tak: no i jeszcze wpadne tu potrzymac kciuki za ciebie!!

agapl...ja wiem, ze korci cie tescior, ja nie wytrzymalam i zrobilam...ale ta cienka blada kreska niewiele mi pomogla. dalej sie martwilam, ze moze jeszcze jest nie tak. nie ma co sie spieszyc...poczekaj az beta bedzie na tyle wysoka, ze test wyjdzie ci pieknie rozowiutki!!! a na pewno tak bedzie!!!:-):tak:

Agapl poczekaj jeszcze chwilkę i Tobie wyjdzie śliczna betka :tak: ja oczywiście się spłakałam, a listonosz akurat zwolnienie z Invicty przyniósł i się tak trochę dziwnie na mnie patrzył, bo ja taka rozmazana :-D i dzwoniła już do mnie moja pani doktor i zmniejszyła mi troszeczkę dawki leków :-) i zebym się nie martwiła gdyby zabrakło, to żeby w aptece wykupić, a receptę oni doślą ...ufff ... a mój M albo się tak przejął, albo ma spotkanie, albo tyle pracy, bo jeszcze nie zadzwonił

reklama
Tequila, a Ty kiedy masz testowac????

Gotadora, na pewno,TWoj mezus tez jest tak wzruszony i szczesliwy,ze tylko czeka na moment, ktory mu pozwoli , by do Ciebie zadzwonic :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry