reklama

Kto po in vitro?

Gotadora a u kogo podchodziłaś do inv? u dr szcz? Ja teraz chodze do dr A. Sten.. Wg endokryn to moja tarczyca jest w porządku zbijamy tylko dla potrzeb invitro mam nadzieję, że to pomoże:)
Gosia 1983 imponujący wynik komórek żeby były dorodne maluszki z nich :)
Dziewczyny zajrze do Was później jadę do koleżanki na kawunie:) Papatki:-)

reklama
Gosia, 9 komoreczek to calkiem ladna ilosc :tak: Odpoczywaj a komoreczki niech teraz wraz z plemniczkami ,figo fago ,ladnie baraszkuja na szkielku by daly silne zarodeczki ;-):-)

jeju, dziewczyny sama wspaniale nowiny!

rok 2013 czaruje, mam nadzieje ze ja sie tez zalapie do waszej szczesliwej grupy!

wszystkim mamom gratuluje :))

Ja jutro jade na 1 testowanie zeby zobaczyc czy hiperka jest, bety jeszcze nie bedzie.

zupelnie nic nie czuje, no moze jak dotkne brzucha to przy dotyku troszke boli.

mam nadzieje ze dzieciory zyja i sie wczepia we mnie na amen :)

Gotadora - super wieści :-) Gratulacje kochana.

No, a ja w zasadzie dostałam chyba już @ ( bo w ogóle jakiś dziwną mam, że tak powiem).

Mam pytanie, skoro dzisiaj miałam plamienia od rana i dzisiaj teraz jakieś krwawienie to dzisiaj powinnam potraktować jako 1 dzień cyklu i zrobić sobie zastrzyk? ( od 1 dnia mam zacząć od wieczora Gonapeptyl do godz. 21.00- czyli już zaraz?)

Milagros na pewno dzieciaczki budują sobie gniazdko :-) trzymam kciuki &&&&&&

Buziulek - tak, moja dr to dr Szcz. :-) , ale punkcję robiła dr Och. a transfer prof :-)

Witam dziewczyny jestem nowa ale bardzo dlugo was podczytuje mam pytanko robilam dzisiaj druga bete pierwsza w 8dpt wyszla 31,3 dzisiaj 11 dpt wyszla 35,8 niby urosla ale niewiele czy mam jeszcze robic sobie nadzieje???nie slyszaam jeszcze o takim przypadku.Moj lekarz kazal powtorzyc w srode. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i gratulacje dziewczynom ktorym sie udalo

Lili85 - nadzieję zawsze trzeba mieć. Powinnaś powtórzyć za 2 dni betę, żeby sprawdzić przyrost. A propo robiłaś badanie w tym samym laboratorium? Bo to jest ważne.

Lili85 Witaj :-) powtórz koniecznie betę, beta to indywidualna sprawa i wierz w swojego maluszka, dodaj mu siły swoją wiarą - trzymam kciuki za przyrost bety &&&&&&

No dobra, jeszcze raz pytanie: skoro dzisiaj miałam plamienia od rana i dzisiaj teraz jakieś krwawienie to dzisiaj powinnam potraktować jako 1 dzień cyklu i zrobić sobie zastrzyk? ( od 1 dnia mam zacząć od wieczora Gonapeptyl do godz. 21.00- czyli już zaraz?) Wiem, że pytanie dziwne, ale w tym cyklu mam tak pomieszane z @ jak nigdy dotąd.

reklama
Kinga_1 tak robilam w tym samym labo mam taka cicha nadzieje ze ktos tam sie pomylil a za 2 dni napewno zrobie ja jeszcze raz tylko sie wlasnie zastanawiam czy nie zmienic labo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry