reklama

Kto po in vitro?

Kinga zastanawiałam się co Ci odpisać, próbowałam też przypomniec sobie jak ze mną było, ale ja miałam jednak inaczej, bo bardzo dłogo brałam ovulastan, a potem miałam gonapeptyl ale co drugi dzień rano i nie pamiętam który to miał być dzień cyklu ... Kinga nie możesz spytać lekarza? Wydaje mi się, że skoro już były plamki wcześniej, a dziś rano było ich więcej, a potem krew to myślę,że to jest 1 dzień

ps. ta moja @ ostatnia to w sumie też takie brudzenie było i trudno było mi określić gdy dr pytała kiedy właściwie się zaczęło, ona powiedziała,że wystarczy "mniej-więcej" więc nie było aż tak ważne czy te plamki potraktowałam już jako 1 dzień, czy dopiero kolejny gdy było ich więcej, ja tak miałam po ovulastanie

Ostatnia edycja:
reklama
Kinia to ja bym dziś już brała zastrzyk.
Lili powtórz betę, normalnie powinna rosnąć min 66% na dwa dni.
Gosia dobry wynik, ja miałam tylko 4 komórki z tego dwie były niedojrzałe, dwie podali i sama nie wiem ile jest we mnie.

Dzięki kochane. W którym dniu cyklu mam brać to wiem - mam wszystko ładnie rozpisane. Tylko @ tak dziwną w tym cyklu mam jak nigdy stąd moje dylematy. O godz. 19.00 zrobię sobie wobec tego pierwszy zastrzyk. Poczekam tyle, bo różnie pracuję, a chcę o tej samej porze mniej więcej sobie go robić. Powiem Wam nawet, że cieszę się na ten zastrzyk :-) Zboczona chyba jestem, żeby cieszyć się z kłucia :-D

SonySony - na pewno dwa :-).... lub w gorszym przypadku ;-) jeden maluszek się ładnie zagnieździł i się u Ciebie super rozgaszcza.

Lili85 - ja na Twoim miejscu nie zmieniałabym labo. Bo tak wynik będzie mniej miarodajny.

SonySony - z tego co słyszałam i czytałam gdzieś to betka musi być chyba większa, żeby było widać coś. Ale już nie pamiętam jaka. A poza tym z tego co pamiętam to u mnie jedno z zaleceń było, że jeżeli uda się zgłosić się na usg 4 tygodnie od transferu. A u Ciebie który jest dzień teraz?

Ostatnia edycja:
W piątek miałam prawie 400 to może do środy to już będzie 1000?? Obliczyłam że jakby mi beta rosła 66% co dwa dni to 18 dpt powinna być pow 1000. A na usg bym poszła 19dpt.
Dziś 17 dpt)) Z kalkulatorka w środę zaczynam 5 tydzień.

Ostatnia edycja:
Kinga jesli masz krwawnienie to dziś 1dc, bo jak tylko plamienie to nie. Tak mi dr tłumaczył.
gosia za komóreczki &&&&&&&&&&&&&& niech baraszkują z armią i się ładnie zapładniają :tak:
gotadora pięknie :-) za przyrościk &&&&&&&&&&&&
Sony tak tak w środę powtarzam i w piątek też.
TeQuila hiperka się objawiła tak, ze mam brzuch - przepraszam za określenie - jak murzyńskie dziecko :szok: no jakbym piłkę połknęła. On jest taki wzdęty, czuje się bardzo pełna i skóra jest mega napięta. Hiperki nie da się nie zauważyc. Proszę tylko, żeby stan się nie pogarszał i łagodnie przechodziła. No bo dr powiedział, że taki stan może napwet potrwać do 14 tygodnia. W środę mam kontrole tego bebzona. No i musiałam zrobić morfologię i w środę progesteron jeszcze.

Agapl Ty mówisz, ze łzy Ci popłynęły jak poczytalaś o naszych betach. A wiesz jak ja wyłam :tak: oboje z mężem płakaliśmy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry