bazylia128
Fanka BB :)
Będziemy trzymać kciuki!!! A nie pamiętam jaka była pierwsza beta?Dziewczyny, fajnie poczytać lekkie tematy, można się na chwilę oderwać...
Ale ja jutro rano na II weryfikacje 7dpt... Strasznie się boję![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będziemy trzymać kciuki!!! A nie pamiętam jaka była pierwsza beta?Dziewczyny, fajnie poczytać lekkie tematy, można się na chwilę oderwać...
A ok cos już chyba wyszlo w 3 dpt tak?Dziewczyny, fajnie poczytać lekkie tematy, można się na chwilę oderwać...
Jesy cu - doooo - wnnnyy -chyba sobie chlodzi co nie co
Jesy cu - doooo - wnnnyy -chyba sobie chlodzi co nie co![]()
3dpt 0..Będziemy trzymać kciuki!!! A nie pamiętam jaka była pierwsza beta?
No właśnie wyszło 0...A ok cos już chyba wyszlo w 3 dpt tak?
Nie martw się 3 dpt beta musi być 0 innej opcji nie ma. To niczego nie przesadza jutro możesz mieć bete nawet 40No właśnie wyszło 0...
No ale to dopiero 3 dpt ja chyba czytałam ze tego dnia nie może być bety bo się dopiero około 4, 5 dnia wytwarza... Wiem ze to trudne bo sama jestem już niedługo przed tym ale wg mnie to o niczym nie swiadczy. Jutrzejszy wynik będzie wiązącyNo właśnie wyszło 0...
Obys miała jak najwięcej dojrzalych komórek... Wiadomo, że nie wszystkie się zaplodnia, więc im więcej tym lepiej...