reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam swoje ukochane ale kupisz je w daglasie lub sephorze-Burberry The Beat.Kupuje je w necie na Notino bo sa w lepszej cenie😉
Ja od lat niestety jestem od nich uzaleznonia euphoria calvin Klein - po prostu już tak będzie od 2010 wiem ze stary i przechodzonu zapach ale mój maz je lubi i ja tez zawsze je mam w swoej kosmetyczce ;) @goffa13 mexxa tez lubie, ale często kupuje tez perfumy z zary takie wiesz za 5 dych i sa swietne np. zapach czarnej pozeczki -SUPER. u mnie nie przejdą żadne kwiatowe feeee

Ostatnia edycja:
:o:o:o jejeku tak mi przykro ;( To ja juz napewno nie zrobie bety w 3 dpt ;( Niestety takie wiadomosci sa bardzo demobilizujace ;( Przytulam mocno!!!!!!!!!!! Masz jakiś plan - dopoczywasz czy idziesz za ciosem? Ale to co chodzi o to ze nie mialas objawow?
Nie wiem jaki mam plan... Mam dość... to czwarty transfer w tym roku, w tym jeden bliźniaczy... Tylko raz beta wzrosła do 20 i koniec...
A objawy miałam... Zbliżającej się miesiączki... Ciągnący ból brzucha w dole... Tak było za każdym razem, kiedy się nie udawało... Więc nie ma co się oszukiwać nospą czy apapem... Boli, bo się nie udało... A na tym etapie jakiekolwiek objawy nie są objawami ciąży, tylko hormonów...
Oczywiście ta beta w 3dpt tylko dodatkowy stres mi dała, ale przecież nie dlatego się nie udało...

reklama
Ja od lat niestety jestem od nich uzaleznonia euphoria calvin Klein - po prostu już tak będzie od 2010 wiem ze stary i przechodzonu zapach ale mój maz je lubi i ja tez zawsze je mam w swoej kosmetyczce ;) @goffa13 mexxa tez lubie, ale często kupuje tez perfumy z zary takie wiesz za 50 dych i sa swietne np. zapach czarnej pozeczki -SUPER. u mnie nie przejdą żadne kwiatowe feeee
Ja kiedys tez je uzywalam ale te w bladym flakoniku.Moj maz nue lubi moich burberry wiec kupul mi Lancome i naraziw jw uzywam chociaz one sa ciezsze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry