Ananasowa93
Fanka BB :)
Kochanie a możesz gdzies skoczyć na usg ?Znowu krwawie ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie a możesz gdzies skoczyć na usg ?Znowu krwawie ;(
Nie mam wyjścia. Muszę się gdzieś wbićKochanie a możesz gdzies skoczyć na usg ?
Nie mam wyjścia. Muszę się gdzieś wbić
Tak ruszyło. Ważne że coś się dzieje. Katusza jest czekanie kilkunastu dni bez żadnej akcji. Brrrr po transferze wiadomo czekanie, ale wtedy to już można chociaż zagadywać do nowego pasażeraCzyli jednak ruszyło, superwpisane
![]()
Niewiem czemu tak musi być. Tyle lat starań, 3 transfery w końcu udany , miało być dobrze ;(Kurcze kochana oby to nie było nic poważnego![]()
No kochana, taki długi postCześć kobietki
Jestem po pobraniu krwi, zeszlam na dół na pyszne śniadanko, jajeczniczka na szynce, tosty i suroweczka, mniam mniam
Czytam Was tak dzielnie i wiecie Co?
Mega mnie to forum uspokaja i napełnia nadzieja, nie macie pojęcia jak się cieszę że na drodze mojej walki mam Was wszystkie.
Może nie udzielam się za dużo na forum, ale taki ze mnie gagatek, lubię siedzieć po ciuchutku i obserwować sytacje i czytać wszystkie wasze wpisy.
Śmieje się bo mój Łukasz zawsze mówi że ja taka obserwatorka jestem i cichutka ale pazura jak trzeba wyciągam hehe, ale zadko
Pewnie to prawda i wtedy zawsze dodaje że to zboczone zachowanie po poprzednim związku, bo byłam 9 lat z tajniakiem z kryminalnych
I jakby nie było trosze przesiaklam jego zachowaniem
Taka moja mała historyjka.
Dobra znikam do Dr, napisze do Was później.
Jesteście wszystkie wspaniałe i waleczne jak Ja, pamiętajcie![]()
Wiedza na na milion dolarów
![]()
No kochana, taki długi post. Rzadko to się zdarza
. Ty nasz tajniaku
Powodzenie dzisiaj![]()
Caro kochana, denerwuję się razem z TobąNiewiem czemu tak musi być. Tyle lat starań, 3 transfery w końcu udany , miało być dobrze ;(
Nie martw się maleńka, dziś powinien być już zarodekNiewiem czemu tak musi być. Tyle lat starań, 3 transfery w końcu udany , miało być dobrze ;(