bazylia128
Fanka BB :)
Wszyscy juz spia a ja lody zrem
no tak miałam ochote to sobie zrobiłam same truskawki i smietana no i odrobine wanilii
Czy wy tez tak macie ze ciagle się zastanawiacie czy aby na pewno wszystkie tabletki wzielyscie ? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie ilość zależy od wagi. Ja brałam 375 iu![]()
Po menopurze było ok. Siniaków brak i nie swedzialo.
a prolaktyna? Za wysoka utrudnia zajscie
Nerwy szarpią tylko nam. Ja oszaleje do tego czwartkuPo 13 godzinach od badania moja klinika też się odezwała... Kazali utrzymać leki i za 3 dni przyjść na ponowne badanie bHCG... A ja pytam po co?![]()
Ja ostatnio chyba wzielam 2 razy tabsy bo zapomniałam czy wzielamWszyscy juz spia a ja lody zremno tak miałam ochote to sobie zrobiłam same truskawki i smietana no i odrobine wanilii
Czy wy tez tak macie ze ciagle się zastanawiacie czy aby na pewno wszystkie tabletki wzielyscie ?
![]()
A to może być za duże Endo? Ja mam w piątek też transfer i mam Endo 8 mam albo 7 już sama nie wiem i zamartwialam się że za mało. Wygląda na to że we trzy mamy transfer w piątek@annemarie mam pytanko, mam schizę przez to że na za duże endo dawali Ci zarodki... Byłam dziś na podglądzie dzis jest 11dc i endo prawie 11. Transfer ma być w piatek i zastanawiam się czy nie za bardzo mi ono urośnie skoro biorę 4 dziennie estrofemy! Jakie moze być maxymanlne endo do transferu ? Ty na pewno masz to obcykane![]()
Mogę męża podesłać jak jesteś gdzieś bliskoJa niestety mam siniaki i jak robię zastrzyk to mnie szczypie..
Mamma miaNie wiem właśnie od czego to zależy.. Ja ważę 49kg![]()