Mogę męża podesłać jak jesteś gdzieś bliskoto jego zasluga że było tak dobrze.
No widzisz, mój mnie katuje
Chyba się wyżywa na mnie
Jestem w Anglii.. Więc trochę daleko mąż by miał
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mogę męża podesłać jak jesteś gdzieś bliskoto jego zasluga że było tak dobrze.
Mamma miato na pewno pod wagi zależy!
Fajnie że jesteś szczupła. Zazdraszczam
![]()
a kto jeszcze ma transfer? O której macie? ja 12..30A to może być za duże Endo? Ja mam w piątek też transfer i mam Endo 8 mam albo 7 już sama nie wiem i zamartwialam się że za mało. Wygląda na to że we trzy mamy transfer w piątekale urodzaj
![]()
I Cię jeszcze nie zwiało w tej Anglii?Nie wiem właśnie od czego to zależy.. Ja ważę 49kg![]()
No właśnie czym Ty mu zaszłaś tak za skore?No widzisz, mój mnie katuje
Chyba się wyżywa na mnie
Jestem w Anglii.. Więc trochę daleko mąż by miał![]()
U mnie w klinice 11-14 mm do transferu.Jesli dostajesz juz prg to duzo juz nie urosnie.Spokojnie@annemarie mam pytanko, mam schizę przez to że na za duże endo dawali Ci zarodki... Byłam dziś na podglądzie dzis jest 11dc i endo prawie 11. Transfer ma być w piatek i zastanawiam się czy nie za bardzo mi ono urośnie skoro biorę 4 dziennie estrofemy! Jakie moze być maxymanlne endo do transferu ? Ty na pewno masz to obcykane![]()
Co to znaczy ze macica wyglada naprawde dobrze?Wlasnie wrocilam od lekarza.no wiec sytuacjia wygląda następująco. Pobrali krew na betę wynik będzie jutro ale ze gabinet czynny dopiero u mej lekarz we czwartek to wtedy się dowiem. Beta z 6dpt nic nie pokazala. Dzis 11 dpt . Zrobili test sikany i wyszedl negatywny. Na usg macica wyglada naprawde dobrze i tyle sie dowiedzilam. Jestem podłamana. Boli mnie głowa i az mi niedobrze z tego wszystkiego.UROKI AMERYKI ......placi sie tu krocie za wszystko a jest jak jest .

Co to znaczy ze macica wyglada naprawde dobrze?![]()
Ja taka bylam zestresowana ze nawet nie zadałam pytania o co chodzi . Jestem ogolnie załamana 3 tranfer i pewnie nic z tego . Mamy jeszcze 6 blastyn zamrożonych ale to wszystko tyle kosztuje stresu i pieniędzy ze chwilami mam dosc wszystkiego.Tzn że tak kusi, że wacuć się podnosi w ciągu 30 sekund
A tak serio
Pewnie chodzi o grubość endo i śluz![]()