![]()
![]()
ja jestem tak durna ostatnio ze nawet nie wiem z czego się smieje !!!
Hahaha, ja Ci powiem że mam tak samo

Nic ino susze te kły

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
![]()
ja jestem tak durna ostatnio ze nawet nie wiem z czego się smieje !!!
hehehee ppomyrdalo ci się - nie mrozenie zarodka 1900 zl tylko tyle kosztuje criow tym jest assisted hatching ja dodatkowo zapodaje sobie jeszcze embrioglue - chyba 280 zl
![]()
Jaka dawkę euthyrox dostałaś? Myśle ze w miesiąc można ładnie bezpiecznie zbić![]()
wow dzięki ale wiesz te zdjęcia były robione jakies pol roku temu,a to jedno to chyba z rok nawet![]()
Wiesz często jest tak ze te 12 kola nie starcza bo dochodzą wlasnie wizyty badania, leki, dodatkowe usługi czy zabiegiNo tak mam na tej liście z cennikiem i mam to zaznaczone ptoszkiem
Aaa to cena embirotransferu ROZmrożonego zarodka lub przeniesienie zarodka do macicyi wszystko jasne.
Nie ma to jak ciemna blondynka i instrukcje skąplikowane
Fajno jakby tak było.
Precyzując panią endokrynolog "małą" tyle wiemFajnie że udało się badania genetyczne i immuno zrobić na nfz ale z tymi wylewaniem informacji do pacjenta to przeginają.. a ja nadal ściemniam im że tak oczywiście chce sie u nich leczyć jaka to super sprawa a przy okazji badanko można? ;D
![]()
Nie wspominałam, że jestem sknera??
Chłopu powiedziałam, że mogę dać na wizytę i leki a on niech płaci 10 koła bo nia ruszać swoich oszczędnosci nie będę. Powiedział tylko, że musi sie z tym przespaća on taki sam sknera co i ja.
Krotki protokol - jakies 10 zastrzykow później zastrzyk na pekniecie i punkcja - takkkzzee bbbaarddzzzo szybciutko![]()
Ostatnio się już czułam staro i jak lekarz powiedział do @fredka84 ze jest jeszcze mloda to się pocieszyłamNo mimo wszystko, super wyglądać młodo![]()
Tak na początku jakies kilka dni jeden zastrzyk, potem dwa i na koniec tez juz tylko jeden. Ja sobie wyznaczyłam 20:00 - i spoko było akurat ze wszystkim się wyrabiałam, na 15 minut przed zastrzykiem przysznic i później już tylko lezankotzn jeden zastrzyk dziennie? jakaś stała pora?
O rany to będę to musiała robić w kiblu w pracy
(dobra brzmi dwuznacznie)
Bazylia wystarczy, że chłop mi da 10 koła![]()
![]()
Właśnie widzę, że to cena bez leków i wizyt![]()
Ostatnio się już czułam staro i jak lekarz powiedział do @fredka84 ze jest jeszcze mloda to się pocieszyłamU mnie już wszyscy maja dzieci - masakra ja sama taka zostałam ;(
Ja się nie uśmiecham bo mam krzywe zęby![]()