Ananasowa93
Fanka BB :)
Hmmm tak myślałam ze dlatego poleciałEstradiol spada,jak nie dochodzi do implantacji i endometrium zaczyna sie zluszczac,az do okresu.Tak samo jesli jest xiaza ,a E2 leci w dol,moze to swiadczyc o poronieniu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm tak myślałam ze dlatego poleciałEstradiol spada,jak nie dochodzi do implantacji i endometrium zaczyna sie zluszczac,az do okresu.Tak samo jesli jest xiaza ,a E2 leci w dol,moze to swiadczyc o poronieniu.
w wywiadzie tak mówiła czy gdzie?Oficjalnie z tego co mówiła to miała kilka stymulacji w przeciągu 3 lat. Z tego jedna ciąże bliźniacza poroniona w 12 tyg i jedna ciąże pojedyncza bardzo wcześnie poroniona. I tego małego maja z ostatniej stymulacji wakacyjnej. Transfer wr wrześniu bo poprzednie dwa udane tez miała we wrześniu.
Niebu lewy jej zaproponował żeby poszła identycznym protokołem co przy drugim synu i żeby transfer był w podobnym czasie No i się udało.
Ja też estrofem biorę doustnieKurde, wszyscy biorą estrofem dopochwowo??? Ja przez Ciebie też zaczynam schizowac że może mam za mały ten jeb.any estradiol czy coś, ja zawsze brałam estrofem doustnie 3x1. Ktoś tak brał?
jeszcze mi trochę brakuje do całkowitej destrukcji. Ale przez to cale in vitro naprawdę mnie wysla do wariatkowa !!!!Poka poka![]()
Niewiem siedzę jak na bombieCaro jak plamienia?
Podobno ma pomagać w implantacji. Raz miałam nie pomogło ale miałam też bez i też transfer nie udany. Napewno podbija hormony. Może ma oszukać organizm ,że już jest w ciąży po pokazuje pozytywne beta jcgDziewczyny, gdzies czytałam że po transfer daja czasami ovitrelle od czego to zależy? i na co wpływa?