annemarie
Fanka BB :)
W momencie implantacji tak,ale potem musi strzelac s gore i budowac endo .Tyle ze ja np na cyklach sztucznyxh mialam e2 zawsze wieksze niz 400no to czyli według tego wykresu tak jak mi lekarz odpisal ze do 400
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W momencie implantacji tak,ale potem musi strzelac s gore i budowac endo .Tyle ze ja np na cyklach sztucznyxh mialam e2 zawsze wieksze niz 400no to czyli według tego wykresu tak jak mi lekarz odpisal ze do 400
a stosowalas estrofem tylko doustnie czy tez dopochwowo?Przed rozpoczęciem przyjmowania progesteronu miałam estradiol 2500 endometrium 11 mm i progesteron 0,15. Później 3dpt robiłam weryfikacje i estradiol 1500 progesteron 16.
Ja bralam tyle ile napisalam co sie okazalo i tak za duzo,bo mialam za wysokie endonetrium.Mój lekarz mówi że dopochwowo lepiej się wchłania i nie obciąża wątroby. Doustnie trzeba byłoby dużo więcej wziąć, żeby osiągnąć takie stężenie we krwi...
myślę że można porównać. W końcu sztuczny cykl z założenia ma naśladować naturalny bo jak inaczej w ciążę zajść ?Tu jest to tak fajnie pokazane,ale! to jest cykl naturalny,wiec nie ma co porownywac.
spoko ja mysle ze jeszcze u nie jest czas transfer z jakiś tydzienW momencie implantacji tak,ale potem musi strzelac s gore i budowac endo .Tyle ze ja np na cyklach sztucznyxh mialam e2 zawsze wieksze niz 400
no i tez tak caly czas wlasnie myslalam… mi napisał 150 - 400 ale jazda z tym E2myślę że można porównać. W końcu sztuczny cykl z założenia ma naśladować naturalny bo jak inaczej w ciążę zajść ?
Niby tak,tylko nie wiem jak to dopasowac zeby osiagnac dokladnie takie wartosci.myślę że można porównać. W końcu sztuczny cykl z założenia ma naśladować naturalny bo jak inaczej w ciążę zajść ?
no wlasnie dlatego chyba mi kazal go oznaczyć w tych dniach bo ja już w tym cyklu drugi raz go oznaczam...Niby tak,tylko nie wiem jak to dopasowac zeby osiagnac dokladnie takie wartosci.
Znowu jestes obrzydliwano wlasnie ja zauwazylam przy aplikacji estrofemu ze mam taki sluz gesty i bialy to o czym to swiadczy? I takkiiii rozciągliwyyyy jak bialko kurze - sory za dosłownosc![]()
Ja miałam tylko dopochwowo 2x1 dziennie rano i wieczorem. Już po 4 dniach pojawił się ten śluz płodny i to bardzo dużo potem zaczęły piersi bolec i z każdym dniem coraz bardziej. Po transferze spadał estradiol i piersi przestały bolec a dalej przyjmowałam po 2x1 dopochwowo estrofem.a stosowalas estrofem tylko doustnie czy tez dopochwowo?