Margit2018
Fanka BB :)
Czekam na ciebie. Też się cykam. Raz wydaje mi się źe podołam. Za chwile nie wyobrażam sobie ciąży przy małej. Jesssu ciężkie to.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam na ciebie. Też się cykam. Raz wydaje mi się źe podołam. Za chwile nie wyobrażam sobie ciąży przy małej. Jesssu ciężkie to.
Powtorz w innym labo.Ja mialam identycxnie 0.63 amh i powtorzylam i wyszlo 1.63Cześć DziewczynyZrobiłam wynik AMH i aktualnie wynosi 0,63
A to oznacza, że nie będę miała refundacji leków... Czy któraś z Was miała podobny wynik i mimo tego udało się jej uzyskać kilka komórek? Dodatkowo lekarz kazał mi zrobić CA125, wynik 64, a norma do 35. Zadzwoniłam dzisiaj do niego i powiedział, że prawdopodobnie mam wieloogniskową endometriozę. Zapytałam o laparoskopię i jakieś próby leczenia, to powiedział, że laparo tylko potwierdzi diagnozę, ale tak naprawdę to jest poważny zabieg i każde grzebanie w okolicy jajników może tylko pogorszyć sprawę. Nie wiem już co myśleć i robić z tym wszystkim. Poza tym, że moje miesiączki są dosyć obfite i tego, że mój brzuch jest często wzdęty oraz tego, że czasem podczas seksu zaboli mnie w środku, to nie mam innych objawów. Mimo tego boję się, że jest tam niedobrze z tą endometriozą... Dodam, że 12 lat temu miałam usuwaną operacyjne torbiel na lewym jajniku, podobno po operacjach i poronieniach endometrioza często szaleje. A poronienie miałam w listopadzie 2019... Czy macie jakieś doświadczenia w temacie endometriozy? Czy mój lekarz ma rację? No i czy znacie dobrego specjalistę w tej dziedzinie?
![]()
Ah i jeszcze jedno zrob w 2-3 dcCześć DziewczynyZrobiłam wynik AMH i aktualnie wynosi 0,63
A to oznacza, że nie będę miała refundacji leków... Czy któraś z Was miała podobny wynik i mimo tego udało się jej uzyskać kilka komórek? Dodatkowo lekarz kazał mi zrobić CA125, wynik 64, a norma do 35. Zadzwoniłam dzisiaj do niego i powiedział, że prawdopodobnie mam wieloogniskową endometriozę. Zapytałam o laparoskopię i jakieś próby leczenia, to powiedział, że laparo tylko potwierdzi diagnozę, ale tak naprawdę to jest poważny zabieg i każde grzebanie w okolicy jajników może tylko pogorszyć sprawę. Nie wiem już co myśleć i robić z tym wszystkim. Poza tym, że moje miesiączki są dosyć obfite i tego, że mój brzuch jest często wzdęty oraz tego, że czasem podczas seksu zaboli mnie w środku, to nie mam innych objawów. Mimo tego boję się, że jest tam niedobrze z tą endometriozą... Dodam, że 12 lat temu miałam usuwaną operacyjne torbiel na lewym jajniku, podobno po operacjach i poronieniach endometrioza często szaleje. A poronienie miałam w listopadzie 2019... Czy macie jakieś doświadczenia w temacie endometriozy? Czy mój lekarz ma rację? No i czy znacie dobrego specjalistę w tej dziedzinie?
![]()
Tak.Ja za menopur zaplacilam 61zl z refundavja bez zaplacilabym 1350zlPowtórz amh za chwilę w innym labo i spr wynik. Są różnice, oby udało ci się załapać na refundację bo to ogromna różnica finansowa.
Dla mnie amh to pojęcie dość mocno względne, i myślę że różne rzeczy mają wpływ na jego spadki i zwyżki. Jestem dobrym przykładem na to, gdyby zrobić wykres z moich wyników to wyszłoby z tego pasmo górskie.AMH raczej nie da sie raczej podwyzszyc suplementami.. jakość jajeczek tak![]()
Ale Ty mnie wczesniej nie prosilasCiągle czeka na Twoje zdjęcie na privie... Nie myśl, że odpuszczęMam Ci pierwsza wysłać swoje żebyś sie nie bała
![]()
Kurde, no wczoraj rano żebrałamAle Ty mnie wczesniej nie prosilas![]()

To nie widzialamKurde, no wczoraj rano żebrałamMoże posta nie widziałaś
![]()