Powodzenia KochanaDziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze transfery!
Ale miałam ciężką noc, ze stresu spokonie spać nie mogłam. Chyba z pięć razy budziłam się z myślą żeby wziąć tabletki a to nie pora jeszcze byla. Gdzieś za godzinkę jadę na betę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia KochanaDziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze transfery!
Ale miałam ciężką noc, ze stresu spokonie spać nie mogłam. Chyba z pięć razy budziłam się z myślą żeby wziąć tabletki a to nie pora jeszcze byla. Gdzieś za godzinkę jadę na betę.
Bardzo mi przykro z powodu BabciPowolutku do przodu. Babcia pożegnana, samochód kupiony, na koncie pusto. Powoli będę wracać, jeszcze tylko musimy ozdrowieć, bo Maksiczek nas zaraził tym żłobkowym przeziębieniem czy cokolwiek to jest. Raczej nie korona, bo ani gorączki ani innych cudów nie mamy, a kaszel co prawda jest ale taki zwyczajny. Więc mam nadzieję, że już będzie dobrze. Co tam u Was?
Dziewczyny, w jakich klinikach w Warszawie się leczycie? Jakie macie doświadczenia? Po czterech nieudanych transferach w tym roku, zastanawiam się czy zostać w swojej czy zabrać swoje pozostałe 2 zarodki gdzieś, gdzie ktoś mi rzeczywiście pomoże, a nie będzie tak samo podawał kolejne, bo może się uda... Straciłam chyba do nich zaufanie...
A ja u Raws.ja tez. jestem u Dwor...ka a Ty
Dzięki KochanaAle piekna wiadomość!!!beta marzenie, niech dalej pięknie przyrasta!!!
Bardzo, bardzo się cieszę!!!
![]()
Dziewczyny,Ja tez.On jest taki specyfik,nie![]()