Netiaskitchen
Fanka BB :)
Podrożało... Znowu...Ja dziś za 2 Prolutexy 360zl![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podrożało... Znowu...Ja dziś za 2 Prolutexy 360zl![]()
No jasna sprawa, pierwsza sie dowieszNo ofkors, do każdej białej od dziś macham. Pamiętaj, jak zmienisz auto, musisz mnie powiadomić
. Ja już marzę sobie.... Co kupię za 5 lat
. Jak nie zbankrutuję to kocham się w A5 i A7
![]()
Ja czekałam do 8 tygodnia ciąży - później już decyzja o odstawineiu lekow… Po trzech dniach się zaczelo ale nie wyczyscilam się do końca - zatrzymalo się w szyjce macicy, dostałam artrotec i wizelam kilka dawek - czekałam i nic, dostałam antybiotyk i później po tygodniu znowu się czyscilam - bardzo mi przykro kochana, mi lekarz tlumaczyl ze to musialbyc wadliwy zarodek ;(A jak u Ciebie zakończyła się historia ?? Do ktorego dpt czekałaś, miałaś zabiegczy samo zeszło?
Sprzatalam brrrrrr sałatki i obiad robiłam i teraz czekamy za godzine maja do nas przyjechać a ja nie przepadam za moja bratowa ;(@bazylia128 a Ty gdzie się podziewasz???
U nas był po 160 coś. Ja brałam go krotko, jakieś 10 dni, bo potem już wystarczyła tona luteiny. Zawsze to tańsza opcjaNiestety drogi. Brałam do 18 tc. Płaciłam 150 zł za 7 ampułek w DOZ. Poszukaj może gdzieś taniej będzie.
I ci starczy na 2 tygodnieJa dziś za 2 Prolutexy 360zl![]()
Sprzatalam brrrrrr sałatki i obiad robiłam i teraz czekamy za godzine maja do nas przyjechać a ja nie przepadam za moja bratowa ;(
Dziękuję za informację. Do początku 8 tyg . Czy do końca?Ja czekałam do 8 tygodnia ciąży - później już decyzja o odstawineiu lekow… Po trzech dniach się zaczelo ale nie wyczyscilam się do końca - zatrzymalo się w szyjce macicy, dostałam artrotec i wizelam kilka dawek - czekałam i nic, dostałam antybiotyk i później po tygodniu znowu się czyscilam - bardzo mi przykro kochana, mi lekarz tlumaczyl ze to musialbyc wadliwy zarodek ;(
Ten artykuł jest z 2012. Ale pomysły wracają jak bumerang..
co za skurwiele, edit: na szczęście to stare bo już mi ciśnienie się podniosło....![]()