bazylia128
Fanka BB :)
dopiero doczytałam - u mnie to było tak ze to był ostatni zarodek ale lekarz tlumaczyl ze jak się obedzie bez zabiegu to można od razu w następnym cykluPo ilu można potem wrócić po mrozaczki ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dopiero doczytałam - u mnie to było tak ze to był ostatni zarodek ale lekarz tlumaczyl ze jak się obedzie bez zabiegu to można od razu w następnym cykluPo ilu można potem wrócić po mrozaczki ??
Chcę zostać w domu. Narazie biorę leki i do czwartku czekam na wizytę. Poczekam min. Do tego 35 dpt, chociaż jakoś sama osobiście w cud nie wierzę.Ja poroniłam w 12 tyg i mnie nie bolało. Stopień bólu może 3/10. Ale krwi było dużo. Dużo leż, staraj się spać ile się da. Jak czujesz że musisz wstac to wstan. Ja musiałam chodzic - nie mogłam jakos leżeć... I weź sobie podkład na łóżko. Jak cię zacznie bolec jedz przeciwbola. No i na spokojnie. Do toalety nie chodziłam sama bo plakalam, więc jak mąż mógłby być przy tobie to może będziesz się lepiej czuła.
Trzymam kciuki żeby udało się bez zabiegu, a modlę się żeby stał się cud... [emoji3590][emoji120]
EDIT: pierwsze poronienie spędziłam w szpitalu, a drugie w domu. I w domu czułam się o wiele lepiej. Jeśli się nie boisz to polecam zostać w domu. Jeśli będzie leciała krew ciurkiem, albo poczujesz się słabo, albo dostaniesz gorączki to do szpitala.
Troche sie staram najpierw czytsc a pozniej wysylac co piszeKochana przestalas pisać z błędami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tez zawsze miałam z tym problem i mój lekarz mi tlumaczyl ze jak po godzinie 18 - tej to liczymy od nastepnego dnia. Tym bardziej jak wieczorem się dopiero zaczynal leciutko
Fajnie ze zaczynasz
![]()
Czesc dziewczyny.Doczekalam sie jest okresCiesze sie bo bede mogla zaczac stymulacje.Mam tylko jeden problem bo musze zaczac sie kluc od 2dc.A ja w dumie sie zastanawiam jak liczyc bo wczoraj wieczorem zaczelam plamic a wlasciwie to krew byla tylko na papierze a dzisiaj od rana normalnie.I w sumie nie wiem czy dzisiaj jest 1 czy 2dc.
![]()
Tsk wlasnie zrobieJa liczyłabym od 2 dnia plamienia jako 1 dc
Sama też tak robilam i było dobrze
Ja tez wyganialam ŁukaszaChcę zostać w domu. Narazie biorę leki i do czwartku czekam na wizytę. Poczekam min. Do tego 35 dpt, chociaż jakoś sama osobiście w cud nie wierzę.
A z mężem to mam na odwrót, jakoś lepiej sama znoszę bo wystarczy że on na mnie spojrzy a ja już becze ;( oczywiście to jego wina)
55
Trzymam kciuki za pomyślna wizytę ❤
Czesc dziewczyny.Doczekalam sie jest okresCiesze sie bo bede mogla zaczac stymulacje.Mam tylko jeden problem bo musze zaczac sie kluc od 2dc.A ja w dumie sie zastanawiam jak liczyc bo wczoraj wieczorem zaczelam plamic a wlasciwie to krew byla tylko na papierze a dzisiaj od rana normalnie.I w sumie nie wiem czy dzisiaj jest 1 czy 2dc.
![]()
Życzę dużo cierpliwości, wytrwałości, siły i worek pieniędzyTsk wlasnie zrobieCzyli od jutra zaczyna sie moja przygoda z invitro
![]()
jaki masz protokol? Co tam masz dzisiaj w planach? Ja zaraz się zbieram do apteki odebrać lekiTroche sie staram najpierw czytsc a pozniej wysylac co piszeNo to w takim razie od jutra zaczynam z tym koksem
![]()