Margoolcia
Fanka BB :)
Też tak sądzę. Przyszły weekend też mamy gości. A jutro rocznica ślubuW sumie to dobrze, że jesteś zajęta. Ja gościłam dzieci zaraz po transferzegotowałam, zapewniałam im atrakcje i na pewno nie odpoczywałam .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak sądzę. Przyszły weekend też mamy gości. A jutro rocznica ślubuW sumie to dobrze, że jesteś zajęta. Ja gościłam dzieci zaraz po transferzegotowałam, zapewniałam im atrakcje i na pewno nie odpoczywałam .
Nie rozumiem tego szyfru. Znaczy się masz 3 blastki?Kolejna rozmowa za mną...
Jedna morula, 1 - 12, 1-9, 1-8 blaato.
Dwa odpadły 4 i 7![]()
U mnie spoko - widzę że każdy się martwi o moje zdrowie psychiczneŚlicznie wyglądacie![]()
Ja napewno nie mam zamiaru leżeć bo nie wierzę że to mi pomoże w powodzeniuW sumie to dobrze, że jesteś zajęta. Ja gościłam dzieci zaraz po transferzegotowałam, zapewniałam im atrakcje i na pewno nie odpoczywałam .
5który to jest dzień po transferze?
Dziewczyny to ten dzien!Dzisiaj o 20 zaczynamCzuje lekkie podniecenie ale i strach.Moj maz mowi zeby sie tak nienapalala bo jak sie nie uda to bede to przezywac jeszcze bardziej.Ale jak inaczej mam podejsc jak wszystko mnie przybliza do mojego najwiekszego marzenia.
Dzisiaj pierwszy dzien stymulacji!![]()
1 morulaNie rozumiem tego szyfru. Znaczy się masz 3 blastki?
ja tez nie za bardzo rozumiem - to ile jest blastek - 3?
który to jest dzień po transferze?