Pchełka216
Fanka BB :)
aaa faktycznie cos teraz kojarze że taki zapis był. jeszcze nie dostałam. dopiero minęły dwa tyg.Ja po ok 3 tyg dostałam poczta info o zamrożeniu i tak był opis każdego z zarodków. Nie dostałaś czegoś takiego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaa faktycznie cos teraz kojarze że taki zapis był. jeszcze nie dostałam. dopiero minęły dwa tyg.Ja po ok 3 tyg dostałam poczta info o zamrożeniu i tak był opis każdego z zarodków. Nie dostałaś czegoś takiego?
Nooo!!! Kurczę czy miała któraś z Was sytuację zapalenia zęba tuż przed stymulacja, gdzie musiała brać antybiotyk na zapalenie zęba, czy mogą przez to odwołać stymulacje ? Może to mieć negatywny wpływ??dziewczyny ALE EMOCJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mistrzowski komentarz. Co do zęba niestety nie pomogęNooo!!! Kurczę czy miała któraś z Was sytuację zapalenia zęba tuż przed stymulacja, gdzie musiała brać antybiotyk na zapalenie zęba, czy mogą przez to odwołać stymulacje ? Może to mieć negatywny wpływ??
Jasne że mogą się zmienić tylko nie zapominajmy ze PKW jest również pod dyktaturą.. Także niestety ostateczne wyniki będą takie jakie dyktatura ustaliła z PKW... Nie możliwe że jest aż tak dużo Polaków którzy poskradali zmysly i zagłosowali na homofoba, ksenofoba, kolesia który przynosi same szkody dla tego kraju i do tego jest pośmiewiskiem już chyba wszędzie poza granicami Polski..Podali pierwsze sondaże. Co o nich sądzicie? Ja jestem pełna emocji. Wyniki mogą się jeszcze zmienić.
kurcze nie mam pojęcia... a nadlugo masz ten antybiotyk?Nooo!!! Kurczę czy miała któraś z Was sytuację zapalenia zęba tuż przed stymulacja, gdzie musiała brać antybiotyk na zapalenie zęba, czy mogą przez to odwołać stymulacje ? Może to mieć negatywny wpływ??
Jeszcze nie mam ale chodzę z bólu po ścianach dziśkurcze nie mam pojęcia... a nadlugo masz ten antybiotyk?
Ja brałam antybiotyk w trakcie stymulacji. Lekarka mówiła ze to nie ma wpływu i często podaje się antybiotyk przed punkcja tak profilaktycznie. Ty chyba jeszcze nie zaczęłaś także możesz na spokojnie. Ważniejsze aby wyleczyć zapalenieNooo!!! Kurczę czy miała któraś z Was sytuację zapalenia zęba tuż przed stymulacja, gdzie musiała brać antybiotyk na zapalenie zęba, czy mogą przez to odwołać stymulacje ? Może to mieć negatywny wpływ??
ja pierdziele wspolczuje - nie ma nic gorszego jak bol zeba!!! Wiesz ze ja kilka lat temu miałam zeba leczonego kanalowo i rok tem zaczal mnie pobolewać wiec poszlam do dentysty - taka sieciowka ona mi go otworzyla - niby udroznila i zakleila - na drugi dzień bylam tak spuchnieta i z bolu myslalam ze oszaleje... pojechałam do niej znowu i dala mi antybiotyk, w nocy pojawil mi się rumien na szyjii cale dziaslo zapuchłoJeszcze nie mam ale chodzę z bólu po ścianach dziśŻadne tabsy nawet najsilniejsze nie pomagaja.. Miałam leczony ząb 2 miesiące temu i miałam uniknąć leczenia kanałowego a od wczoraj się zaczęło i ból jest już nie do wytrzymania .. Tylko zimna woda miejscowo pomaga..Jutro jadę pogotowie i tu na bank dadzą mi najpierw antybiotyk.. W Polsce będę za tydzień dopiero.