gotadora
Fanka BB :)
Gotadora - a ty? Kiedy powtórka? Swoją drogą gratuluje, bo w poniedziałek tylko czytałam, a nie miałam siły pisać :-) Niech cud trwa 9 miesięcy![]()
dziękuje :-) jutro III weryfikacja ... muszę się przyznać,że mam trochę stracha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gotadora - a ty? Kiedy powtórka? Swoją drogą gratuluje, bo w poniedziałek tylko czytałam, a nie miałam siły pisać :-) Niech cud trwa 9 miesięcy![]()
lawendowy sen, gotadora - zazdroszczę Wam możliwości spotkania.. Chciałabym też z kimś pogawędzić kto przechodzi przez to samo co ja, a nie mam nikogo takiego :-( Bo ten kto nie przeszedł przez to co my nigdy nas nie zrozumie ;-) Zawsze sobie myślę, że tacy ludzie, którym łatwo przyszła ciąża, ba... a nawet jej nie chcieli to nie docenią ile mają spokoju i mniej nerwów o każdy dzień z życia ich dzidziusia od dnia poczęcia ;-)
Domat, jeśli masz ochotę na spotkanie, a piszesz, że jesteś z pomorskiego, to nie ma problemu. W Gdańsku, w Niebie, mamy "klub dyskusyjny", prawda Gotadora, Madzialenak, Fusun i Aduś?! ;-)
Zaraz zbierzemy ekipę i możemy się spotkać :-)
:-)
:-)Hejka :-)
Beta 393,80
Sprzwdziłam, ze przyrost 66,1%, jest ok?
W pon badałam o 9-30 a dziś o 6-30, to ma jakieś znaczenie?
Zaraz się ubieram i pędzę do dr niech coś zaradzi na mój bebzon
domat za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MIŁEGO DNIA KOCHANE