reklama

Kto po in vitro?

reklama
lawendowy sen, gotadora - zazdroszczę Wam możliwości spotkania.. Chciałabym też z kimś pogawędzić kto przechodzi przez to samo co ja, a nie mam nikogo takiego :-( Bo ten kto nie przeszedł przez to co my nigdy nas nie zrozumie ;-) Zawsze sobie myślę, że tacy ludzie, którym łatwo przyszła ciąża, ba... a nawet jej nie chcieli to nie docenią ile mają spokoju i mniej nerwów o każdy dzień z życia ich dzidziusia od dnia poczęcia ;-)

Domat, jeśli masz ochotę na spotkanie, a piszesz, że jesteś z pomorskiego, to nie ma problemu. W Gdańsku, w Niebie, mamy "klub dyskusyjny", prawda Gotadora, Madzialenak, Fusun i Aduś?! ;-)
Zaraz zbierzemy ekipę i możemy się spotkać :-)

Gotadora, zaraz zagonię wszystkie koty, a tutaj jest ich aż 4 sztuki, i niech tańcują. A ja trzymam kciuki za jutrzejszą werkę :-)

images

dziewczyny czy można w I trymestrze stosować płyn do płukania gardła (akurat mam HascoSept)?przecież się go nie łyka, pewnie działa miejscowo, kogo pytać, farmaceutę?poradźcie!

Martka273 -na gardło polecam naturalną mieszankę, tzn.szklanka przegotowanej wody, sok z 1 małej cytryny lub z 1/2 większej, 1/4 łyżeczki soli, 4 łyżeczki miodu. No i takie coś się sobie robi 2 razy dziennie. Pomaga, bo sama wypróbowałam na sobie. Smak paskudny, ale skuteczny. A miałam mocno zawalone gardło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry