No ofkorsA my będziemy to dzielnie znosić i przytulać wirtualnie ❤
Nie macie innej opcji musicie przyjąć to na klatę, zaczęłyście pisać że mną to teraz cierpcie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ofkorsA my będziemy to dzielnie znosić i przytulać wirtualnie ❤
A która to ostatnio stękała że ja szczypie bo już nie ogarniam?
Początek brzmi jak jakaś stara babcia mająca koty, która gada sama ze sobą i brak jej jednego trybikaJa kocham się smiac - często sama z siebie się smieje i często sama do siebie mowie, dużo spiewam a falszuje jak![]()
![]()
ciagle cos robie i czasami nie mogę się zdecydować co zrobić najpierw wiec robie wszystko na raz i później nie wychodzi - ale jak wiesz, jestem tez bardzo emocjonalna, szybko się wkurzam a od smiechu do placzu przecieram szybko granice i na odwrot a często tez placze ze smeichu - ale to pogmatwałam
no i znowu się pogubiłam
![]()
Ja kocham się smiac - często sama z siebie się smieje i często sama do siebie mowie, dużo spiewam a falszuje jak![]()
![]()
ciagle cos robie i czasami nie mogę się zdecydować co zrobić najpierw wiec robie wszystko na raz i później nie wychodzi - ale jak wiesz, jestem tez bardzo emocjonalna, szybko się wkurzam a od smiechu do placzu przecieram szybko granice i na odwrot a często tez placze ze smeichu - ale to pogmatwałam
no i znowu się pogubiłam
![]()
WatpieBędzie po transferze znowu nam Miruś stękać. Chociaż nieeee, tam nie będzie zastrzyków to będzie trzymała fason
![]()
Nasz twardzioch żylastyA która to ostatnio stękała że ja szczypie bo już nie ogarniam?
Watpie![]()
U mnie ich brakuje napewon wielu ale ten od pamięci jest na swoim miejscu - bo jak wiesz pamięć mam bardzo dobra wiec lepiej się pilnuj co do mnie piseszPoczątek brzmi jak jakaś stara babcia mająca koty, która gada sama ze sobą i brak jej jednego trybika![]()
Tam będą czopki dowcipne Progesteronik 3 razy na dzień, więc będę stękać ze mnie cipa boli![]()