ja tez nie mam dobrych przeczuć. Wczoraj sobie nawet popłakałam ze pewnie znów się nie uda....ehhhFredka nie poddawaj się. My tu we trzy z 10 lipca jesteśmy. No musi się komuś udać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez nie mam dobrych przeczuć. Wczoraj sobie nawet popłakałam ze pewnie znów się nie uda....ehhhFredka nie poddawaj się. My tu we trzy z 10 lipca jesteśmy. No musi się komuś udać.
Idę w piątek ,ale to tylko formalnośćA bety nie robiłaś jeszcze? Sikance często oszukują...
Ty z ta cipamasakra
![]()
Zastrzyk kochana w broszke, w szyjkę![]()
Kochana ja miałam bez markizy punkcie myślałam że piszecie o drożności .U mnie badanie drożności było dosyć bolesne A funkcja dużo dużo mniej.Spokojnie bardziej się obawiasz wyniku niż samego pobrania komórek.
Mi sie wydaje ze beda cie usypiac. Bedziesz miala wywiad z anestezjologiem, ze mną tak zrobili. Spokojnie bedzie wszystko dobrze![]()
potwierdzam 3 procedury są refundowane w sensie leki od 4 tej juz nieKryteria są podobne jak w dofinansowaniu in vitro, tylko nie masz tego mieszkaniowego... Tzn. nieukończone 40 lat i AMH > 0.7. Gdzieś też czytałam o refundacji leków do trzech procedur, ale nie wiem czy to obowiązuje...
Kuźwa, jaka formalność!!! Ja ci zaraz damIdę w piątek ,ale to tylko formalność
Trzymam ogromneza Twoje betowanie w piątek
![]()