reklama

Kto po in vitro?

reklama
@bazylia128 co tam w krzakach siedzisz 😘.
Jestem moja niunko ;) Jakos tak się wczoraj zdolowalam i po pracy pojezdzilam na rolkach bo po transgerze to już chyba nie bardzo... Umylam się, wzielam leki i zasnelam chyba 19:30 :o Czseto tak reaguje na dolki i pagórki i stersy ;) Ale dzisiaj już jest spoko a nawet lepiej ;) Oddalam już krew bo robie progesteron. Jak ty się czujesz?

To skoro zarodki maja być badane w stadium blastocysty to dlaczego zakończyli hodowle wcześniej i zamrozili? Czy takie są procedury przy wszystkich zarodkach do badan?
Czy podwójne zamrażanie wpływa na jakość zarodków czy nie ma związku ?
No wlasnie ja tez tego nie rozumiem? Ja znowu myslalam ze badaja tylko blastki… Jak widać roznie proaktykuja w klinikach... Tylko to trochę bez sensu mrozic w 3 dobie, później hodowac do 5 doby i badac - nie za bardzo to rozumiem. Gdyby u mnie mrozili moje w 3 dobiebie miała bym z tej stymulacji 7 zarodkow… A mam jedna blastke - widać ile w miedzy czasie odpada ;(

Jestem moja niunko ;) Jakos tak się wczoraj zdolowalam i po pracy pojezdzilam na rolkach bo po transgerze to już chyba nie bardzo... Umylam się, wzielam leki i zasnelam chyba 19:30 :o Czseto tak reaguje na dolki i pagórki i stersy ;) Ale dzisiaj już jest spoko a nawet lepiej ;) Oddalam już krew bo robie progesteron. Jak ty się czujesz?
Tak myślałam, że się zdołowałaś😘. Ja mam też taką chęć pobiegać albo poćwiczyć żeby zrzucić te emocje z siebie, a tu dupa, nie można 🙄. Ciekawe jakiego proga będziesz miała 🤔
Ja w miarę dobrze, mam meeeeega wzdęcia, problem z kupką. Cycki mnie bolą ale mnie nawet bez leków bolą z 1,5tygodnia przed okresem, więc jestem przyzwyczajona 🙂.

No wlasnie ja tez tego nie rozumiem? Ja znowu myslalam ze badaja tylko blastki… Jak widać roznie proaktykuja w klinikach... Tylko to trochę bez sensu mrozic w 3 dobie, później hodowac do 5 doby i badac - nie za bardzo to rozumiem. Gdyby u mnie mrozili moje w 3 dobiebie miała bym z tej stymulacji 7 zarodkow… A mam jedna blastke - widać ile w miedzy czasie odpada ;(
Ale skoro one nie przeżyły dalej, to z bardzo dużym prawdopodobieństwem nie przeżyłyby również po transferze... Przechodziłabys tylko kolejne nieudane transfery... 😔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry