fredka84
Fanka BB :)
A będziesz jeszcze ten accofil brała czy to już koniec przed tym transferem?Kochana 380 zl placilam. Lekko podbrzusze boli ale da sie wytrzymać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A będziesz jeszcze ten accofil brała czy to już koniec przed tym transferem?Kochana 380 zl placilam. Lekko podbrzusze boli ale da sie wytrzymać![]()
Teraz juz mam accofil w zastrzykach w brzuch co 3 dni zaczynając 1 dzień po transfrzeA będziesz jeszcze ten accofil brała czy to już koniec przed tym transferem?
A te zastrzyki po ile? Sama będziesz je sobie robiła?Teraz juz mam accofil w zastrzykach w brzuch co 3 dni zaczynając 1 dzień po transfrze
Kurcze nie pamietam ile placilam za ten accofil. Tak sama bede je robiłaA te zastrzyki po ile? Sama będziesz je sobie robiła?
Bo u mnie jak sie nie uda to Paśnik też mówił o tym accofilu. I dlatego tak dopytujęKurcze nie pamietam ile placilam za ten accofil. Tak sama bede je robiła![]()
Pytaj kochana. Oby nie byl ci potrzebny. Tym razem sie uda na pewno. Wiec niedlugo bedziesz z brzuszkiem chodzicBo u mnie jak sie nie uda to Paśnik też mówił o tym accofilu. I dlatego tak dopytuję
Bo u mnie jak sie nie uda to Paśnik też mówił o tym accofilu. I dlatego tak dopytuję
No a mi właśnie tylko zalecono przed transferem domaciczny, tych podskórnych nie miałabym brać.Teraz juz mam accofil w zastrzykach w brzuch co 3 dni zaczynając 1 dzień po transfrze