porzeczka97
Fanka BB :)
Dziewczyny cała ta procedura in vitro łącznie ze wszystkimi badaniami które były konieczne do przystąpienia do tego zabiegu czy jak to nazwać
ile was to kosztowo pieniędzy? Ja pytam tylko z ciekawości 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szybko i sprawnie było ;-) ale nieprzyjemnie fuuuuuj. Dzięki ze pytasz@kate_p7 jak wymaz? Zyjesz? [emoji12]
A tak tu się bałaś. widzisz największe oczy ma strachSzybko i sprawnie było ;-) ale nieprzyjemnie fuuuuuj. Dzięki ze pytasz![]()
Około 18 tysięcy, leki badania itd.Dziewczyny cała ta procedura in vitro łącznie ze wszystkimi badaniami które były konieczne do przystąpienia do tego zabiegu czy jak to nazwaćile was to kosztowo pieniędzy? Ja pytam tylko z ciekawości
![]()
Ja już przeszło 30k.Około 18 tysięcy, leki badania itd.
Badania-ok.2300zl,leki-ok.350zl narazie.Mam doginasowanie z miasta wiec procedura to jakis koszt-1700zl samo invitro(punkcja usypianie embriologia transfer)Dziewczyny cała ta procedura in vitro łącznie ze wszystkimi badaniami które były konieczne do przystąpienia do tego zabiegu czy jak to nazwaćile was to kosztowo pieniędzy? Ja pytam tylko z ciekawości
![]()
Właśnie opuściłam klinikę, pobrali 15 jajekale niestety już wiem że transfer odroczony gdyż za duży mam progesteron
Właśnie opuściłam klinikę, pobrali 15 jajekale niestety już wiem że transfer odroczony gdyż za duży mam progesteron
Oni w Anglii nigdy nie sprawdzająMi nawet nie sprawdzali progesteronu...
W Hiszpanii też nie.Oni w Anglii nigdy nie sprawdzają [emoji53]