JestemA czy ty przypadkiem w ciąży bliźniaczej nie jesteś![]()
A na początku byłam pewna, że jeden został bo nisko jak na bliźniaki mi się wydawało, miałam nawet ciut niżej niż @fredka84 , bo miałam bete 29
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JestemA czy ty przypadkiem w ciąży bliźniaczej nie jesteś![]()
Nie rób już w niedzielę. Spokojnie zaczekaj do poniedziałku.Boze, ja nie przeżyje do poniedziałku. Nie mogę zrobić nigdzie w niedzielę. Jeszcze próbuje do tego w miarę racjonalnie podejść i męża też uprzedziłam żeby się za bardzo nie cieszył
Jestem☺ bd miała chłopca i dziewczynke...
A na początku byłam pewna, że jeden został bo nisko jak na bliźniaki mi się wydawało, miałam nawet ciut niżej niż @fredka84 , bo miałam bete 29![]()
Teraz my wszystkie trzymamy kciuki za przyrostJezuu, ja nawet nie chcę się za bardzo cieszyć, bo tak się boję
Pięknie jest!! Trzymam kciuki:-) zrób W poniedziałek i sprawdź przyrost.Jezuu, ja nawet nie chcę się za bardzo cieszyć, bo tak się boję
Boże ja dziś, aż otworze wino bezalkoholowe i się napije za Wasze zdrowie i bd się modlić... To bd najdłuższy weekend zapewne w Twoim życiu, ale mam nadzieję że później bd tylkp radośćBoze, ja nie przeżyje do poniedziałku. Nie mogę zrobić nigdzie w niedzielę. Jeszcze próbuje do tego w miarę racjonalnie podejść i męża też uprzedziłam żeby się za bardzo nie cieszył
Piąty transfer, ale teraz wzięłam 2zarodki i miałam immunopresji w poprzednim cykluCiesz się, że masz po drodze niedzielę, przynajmniej będziesz wiedziała, że nie możesz tej bety zrobić...inaczej trudno wytrzymać do kolejnej weryfikacji....
Które to podejście?
Wiem kochana. Rozumiem Cię doskonale bo ja tez sie boje cieszyc. Ale pomysl ze w koncu jakis postep jest bo masz pierwszy raz bete pozytywną. Ja naprawdę czuje ze bedzie dobrze u Ciebie❤❤❤Nie, jeszcze nie. Zobacz co się ostatnio na forum wydarzyło