Pchełka216
Fanka BB :)
jakby co jutro rano kawka z mlekiemNo właśnie kurde nie mogę jeszcze nic wycisnącZjadlam właśnie rybkę i pije kononke.. Później pójdę sobie kupić sok z ogórków kiszonych i może mi się uda chociaż bobka zrobić
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakby co jutro rano kawka z mlekiemNo właśnie kurde nie mogę jeszcze nic wycisnącZjadlam właśnie rybkę i pije kononke.. Później pójdę sobie kupić sok z ogórków kiszonych i może mi się uda chociaż bobka zrobić
![]()
Kochana nie martw sie ja i tak sie nie nastawiam ze cos wyjdzie z tego transferu.
A u Ciebie w koncu musi byc dobrze. Bylas przygotowania na 100 % wiec musialo sie udac❤❤❤
jakby co jutro rano kawka z mlekiem; albo po bandzie ogóreczki z mlekiem i srrruuu
![]()
dawaj ocenimy wg bristolskiej skali uformowania stolcaOjaa.. Ogóreczki z mlekiem to by była rzeźniaNo jak do jutra mi się nie uda to chyba oszaleje.. Nigdy tak nie tęskniłam za widokiem
jak teraz
Chyba jak mi się uda to sobie zrobię z Nią selfie i wrzucę na forum
![]()
Polecam czereśnie popić zimną wodą gazowanąOjaa.. Ogóreczki z mlekiem to by była rzeźniaNo jak do jutra mi się nie uda to chyba oszaleje.. Nigdy tak nie tęskniłam za widokiem
jak teraz
Chyba jak mi się uda to sobie zrobię z Nią selfie i wrzucę na forum
![]()
Od jutra mam prolutex w zastrzyku A beta w pon,ale chyba nie ma sensu jej robić.Bardzo nisko. Musisz dołożyć. Kiedy betę będziesz robiła?
Będę mam zbadać w poniedziałek.Biore progesteron besins 200x3 i duphaston 1x3 a od jutra mam zastrzyk prolutexA bety nie badałaś? Niski ten progesteron... Chyba za małe dawki Ci przepisali...
Już wyplakalam się za wszystkie czasy. W pon będzie ostateczny wynik.Lekarka kazała nie tracić nadziei.Sikacz oczywiście wyszedł negatywny.Jezu, z całego serca współczuję. Ja od wczoraj chodziłam i co chwilę płakałam. Przepraszam że ja się tu cieszę, a Ty biedna pewnie płaczesz
![]()