Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Motylku, w końcu zdradzasz swoje ukryte talentyW przypadku tej drugiej to nie wiem co to może być? Raczej nic jej nie zjada tylko jakiś niedobór albo choroba?
Przeważnie nie powinno się dostać miesiączki podczas brania leków, ale jak zawsze są odstępstwa od reguły. Ja raz albo dwa razy ( już nie pamiętam) dostałam miesiączkę podczas brania lekówDziewczyny,powiedzcie mi czy przy braniu progesteronu (prolutex,duphaston,besins) przy nieudanym transferze, miesiaczka pojawiała się w terminie?
Jutro testuje ale boję się że przez ten niski progesteron w 8 dpt (5,34) jednak nic z tego,ale jeśli chodzi o miesiączki to nie mam absolutnie żadnych objawów,A termin przypadał na wczoraj...
Przed wami to nic się nie ukryjeMotylku, w końcu zdradzasz swoje ukryte talentyCiekawe co tam jeszcze przed nim ukrywasz
![]()
Ale Ty budujesz dom czy jak? No pamiętam jak pytałaś o ogród na piaskuPrzed wami to nic się nie ukryjeKocham rośliny, mam kolekcję storczyków botanicznych. Aktualnie czekam na swój ogród ale od dziecka siedzę u mamy w ogrodzie. Nie zapomnę jak kiedyś zerwałam wszystkie pąki narcyzów, sumiennie co do jednego, o taka ze mnie ogrodniczka
![]()
Budujemy dom i wreszcie będę mogła poszaleć z roślinamiAle Ty budujesz dom czy jak? No pamiętam jak pytałaś o ogród na piasku. Mnie dopiero natchnęło jak kupiłam swój własny dom, a właściwie pół domu
. A jak mieszkałam u mamy to tylko w warzywach pieliłam i to wsio co by tyczyło pracy przy roślinach
![]()
Ale czad, będziesz miała nowiuśką chawiręBudujemy dom i wreszcie będę mogła poszaleć z roślinami![]()
Jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Jak wybieraliśmy projekt to jeszcze nie mieliśmy malutkiej ale pokój dla niej zaplanowaliśmyAle czad, będziesz miała nowiuśką chawirę. Zazdrooooo
![]()
Aha,myślałam,że chociaż ten brak miesiączki to dobry znakPrzeważnie nie powinno się dostać miesiączki podczas brania leków, ale jak zawsze są odstępstwa od reguły. Ja raz albo dwa razy ( już nie pamiętam) dostałam miesiączkę podczas brania leków![]()